Buia: „Păcat că nu am obținut o victorie, pentru că o meritam”

Mihai Andries 21 Oct. 2012, 09:46 Campionat
Buia:**

Băimărenii de la FC Maramureș Universitar au întâlnit ieri pe propriul teren, echipa de pe locul 3 în clasamenul Ligii a doua de fotbal, FCM Târgu Mureș. După o primă repriză fără goluri, fotbaliștii s-au mobilizat, iar gazdele au deschis scorul prin Vasile Pop, care a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 75. Șansa părea să le surâdă jucătorilor lui Romulus Buia, care se aflau pe ultimul loc în serie, însă în minutul 86 a venit golul egalizator al mureșenilor, după ce Sfârlea a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Ambii antrenori s-au declarat deopotrivă mulțumiți și nemulțumiți de rezultat, pentru că partida a fost una care putea să fie câștigată de fiecare echipă. După începutul greoi de campionat, în care echipa sa a reușit doar patru puncte în șapte etape, Romulus Buia a explicat că cel obținut cu FCM-ul este foarte important. El a declarat că e mare păcat că echipa lui nu a reușit să țină de rezultat și să obțină toate punctele puse în joc.

„€œAm pregătit meciul pentru un egal, având unele probleme cu Olaru, portarul, care trei zile a fost răcit. Am avut 1-0, păcat că nu am putut să ținem de rezultat, o deviere nefericită și asta a fost… Păcat, dar orice punct adunat este foarte bun. Sperăm să mergem așa în continuare. E bine că am obținut un punct. Speranțe există și văd că jocul nostru se îmbunătățește. Păcat că nu am obținut o victorie, pentru că o meritam”, a spus după partidă antrenorul FC Maramureș Universitar, Romulus Buia.

Ratările elevilor săi i-au scos peri albi antrenorului de la FCM Târgu Mureș care se aștepta ca echipa lui să învingă. Nu a fost așa, iar mureșenii au obținut cu greu un punct, calculele lor fiind date peste cap tocmai din cauza ratărilor, după cum a afirmat antrenorul Daniel Isăilă.

„Sunt departe de a fi mulțumit de rezultat. Un joc pe care l-am avut la discreție, din primul până în ultimul minut. Pur și simplu pe prostiile noastre nu am câștigat. Cred că adversarul a intrat o dată sau de două ori în careu și am făcut un penalti stupid. Nu știu dacă a fost, nu mai contează. Principalii vinovați suntem noi, asta e clar. Am avut meciul în mână, ne-am jucat cu o sumedenie de ocazii, le-am tratat cu superficialitate, am ratat chiar și cu poarta goală. Asta este fotbalul, te pedepsește și până la urmă e bine că am reușit să revenim și să egalăm pentru că la cum a decurs jocul puteam să și pierdem. Un rezultat nemeritat după părerea mea”, a declarat Daniel Isăilă, tehnicianul formației FCM Târgu Mureș.

Sursa: EMaramureș

Mihai Andries 21 Oct. 2012, 09:46 Campionat
Pe aceeași temă