Buia: „Cel mai important lucru a fost că am putut să intrăm pe teren”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2013, 12:00 Campionat
Buia:**

Dupa ce au trecut, din nou, prin emotiile legate de accesul la stadionul „Viorel Mateianu”, fotbalistii de la FC Maramures Universitar Baia Mare au avut de infruntat – in etapa 18 a Ligii a doua – atat gazonul dificil, cat si un adversar incomod, pe Luceafarul Oradea. Baimarenii au reusit pana la urma din toata aceasta ecuatie sa scoata maximum, castigand jocul cu 2-1, cele trei puncte ducand echipa doua locuri mai sus in ierahie, pana pe pozitia 9.

Cu 2-1 s-a impus FC Maramures Universitar Baia Mare in fata echipei Luceafarul Oradea, in urma unui joc in care gazdele au trait periculos pana in ultima clipa.

„A fost o partida foarte grea, dar cel mai important lucru a fost ca am putut sa intram pe teren ca sa desfasuram meciul si le multumim celor care au facut posibil acest lucru. Baietii si-au facut pe deplin datoria: au obtinut o victorie muncita pe un teren foarte dificil. Am incercat sa punem putin mingea jos, dar nu s-a putut. Asa ca am jucat doar cu mingi lungi: pe un asemenea teren asta si era indicat sa facem. O victorie care speram sa ne fie de folos in salvarea de la retrogradare. Dupa care speram sa ne intelegem cu cei de la FC Municipal si sa cream impreuna o echipa competitiva care sa faca fata Ligii a doua”, a declarat Romulus Buia.

Cele trei puncte castigate in acest joc duc echipa baimareana de pe locul 11 pana pe pozitia a noua de clasament. „A fost un meci foarte greu, mai ales ca si terenul a fost foarte rau. Am intalnit un adevrsar incomod, dar noi ne-am impus sa castigam toate cele trei puncte si asa dificil cum a fost am reusit. Am trait cu emotii, asta e clar. Au pus si ei presiune asupra noastra, dar am reusit sa tinem de rezultat si sa obtinem cele trei puncte”, a considerat Mihai Deac.

In etapa urmatoare, in 13 aprilie, FCMU are meci in deplasare, la CSM Ramnicu Valcea, echipa care are tot atatea puncte cate au baimarenii (18), dar este un loc mai jos in clasament.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 08 Apr. 2013, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă