Buia: „A fost un meci stricat de arbitru”

24 Apr. 2012, 20:35 Campionat
Buia:**

Romulus Buia a recunoscut superioritatea timișorenilor în meciul de la Baia Mara. Tehnicianul FC Maramureșului dă vina pe absențele pe care le-a avut, însă recunoaște că la această înfrângere usturătoare a contribuit și arbitrul partidei, prin cele două eliminări din prima repriză.

„Poli Timișoara când te prinde, mai ales în superioritate numerică, nu te iartă. Astăzi am fost nevoiți să jucăm fără 3-4 jucători importanți, a trebuit să recurg pe fază ofensivă la fotbaliști precum Deac și Vasile Pop. Suntem cu moralul la pămând după înfrângerea de la FC Olt și cea cu Timișoara, însă trebuie să ne revenim pentru că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare.” a spus la conferința de presă Romulus Buia.

Tehnicianul băimărenilor nu s-a mai ferit, de această dată, să nu comenteze arbitrajul și i-a atacat deciziile centralului partidei, Marius Omuț, cel care i-a eliminat ușor doi jucători în prima repriză: pe Urs (20) și pe Duruș (34).

„Eu niciodată nu am comentat arbitrajul, însă în această ediție de campionat am fost dezavantajați într-un număr de 5-6 partide, ultimele exemple fiind meciurile de la Olt și Severin. Acum înțeleg de ce conducătorii din prima ligă solicită arbitri străini, pentru că și eu, dacă aș fi fost în Liga 1, aș fi făcut același lucru, deci pot spune că a fost un meci stricat de arbitru.”, a mai comentat Buia.

FC Maramureș a pierdut cu 0-5 meciul de pe teren propriu din etapa a 23-a cu Poli Timișoara. Mera, Ricketts, Poparadu, Scutaru și Axente au marcat în poarta lui Lovasz astăzi.

Articol scris de Alin BOȚIOC

24 Apr. 2012, 20:35 Campionat
Pe aceeași temă