Buftea câștigă pe final în fața juniorilor Sportului!

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 22:00 Campionat

E sâmbătă, pe Giulești nu vine multă lume. Doar cei care știau că se joacă meciul Sportul Studențesc – ACS Buftea și Rică Răducanu, care probabil nu ratează nicio partidă de pe arena unde a cunoscut gloria. Din nou lipsă de organizare la echipa bucureșteană, raportul de arbitraj a fost completat cu aproximativ 20 de minute înainte de primul fluier al arbitrului. Trecem peste, dar cineva din tribună nu iartă niciun gest din partea oficialilor studenților.

Jucătorii de la prima echipă, cei care sunt într-un scandal cu patronul Vasile Șiman, stau în înaltul tribunei oficiale și iau la „mișto” ceea ce se îmtâmplă pe la vestiare sau pe gazon. Motive ar fi destule, iar jocul le dă și mai multe. Buftea nu-i sperie pe micii studenți, iar din prima repriză puteam nota doar trei ocazii, toate ale oaspeților.

După pauză vin schimbările, iar antrenorul Sportului dă replică la fiecare modificare făcută de Vali Bădoi, doar la ultima s-a grăbit puțin și nu prea i-au ieșit calculele. În partea a doua, cele două echipe joacă mult mai ofensiv, iar tabela începe să consemneze acest lucru. Primul care înscrie este Vițelaru, care împinge cu capul, la colțul scurt, o centrare perfectă a lui Artiom Karamyan. Alb-negrii nu se predau, nu dau senzația că până acum jucau la Liga a IV a și marchează într-un moment în care meciul nu mai părea că mai aduce goluri. Corlan transformă bine o lovitură de pedeapsă după ce Chiriță a fost faultat în careu de Vențer.

Încurajarea de la început, „Victorie! Victorie! Victorie!” parcă se putea contura, dar nu este de acord Udrea. Jucătorul oaspeților trimite frumos de la aproximativ 20 de metrii, din vole, în vinclu porții lui Vâlceanu, mingea care avea să aducă și golul victorie.

Meciul se încheie într-o notă trisă, cu echipa Sportului care nu mai arată ca „gașca nebună” de altă dată, iar Buftea nu a impresionat mult, având multe momente în care neatenția jucătorilor se putea vedea și pe tabelă.

Sportul Studențesc – ACS Buftea 1-2
Corlan 71 – pen. / Vițelaru 51, Udrea 87

Vâlceanu – Ștefănescu, Dobrin (cpt.), Leafu, Alexadrescu – Chiriță (83 Bigosu), Nicolici, Vlad, Milea – Stamici (46 Barbu, 56 Pandelescu), Corlan
Antrenor: Ionuț Voicu

Bolboașă – Vențer (84 Marciuc), Tudorache, Vițelaru, Dragomir – M. Albu (46 Alexandru), Ad. Udrea, Pătrașcu, Art. Karamyan (cpt.) – Codoban (56 Onieha), Bâtfoi
Antrenor: Valentin Bădoi

Articol scris de Adrian ALBU
Foto: Mihai TROFIN

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 22:00 Campionat
Pe aceeași temă