Buftea a promovat degeaba

13 Jul. 2012, 11:11 Campionat
Buftea a promovat degeaba

Situația nou promovatei în Liga a II-a este dramatică în acest moment. Din informațiile pe care le avem la această oră, șansele echipei de a-și continua activitatea sunt aproape nule. Conform unor surse din cadrul clubului, ieri a avut loc o ședință de Consiliu Local și în urma discuțiilor purtate acolo s-a ajuns la concluzia că fără un sponsor serios, echipa nu are cum să evolueze în al doilea eșalon și mai bine nu se înscrie.

Cum data limită de depunere a cererii de participare în următorul sezon al Ligii a II-a este 15 iulie, lucrurile sunt mai mult decât clare: Buftea nu va juca în al doilea eșalon. Ce se va face mai departe? E greu de spus. Cel mai probabil, echipa se va desființa. În cea mai fericită variantă se speră în posibilitatea înscrierii în Liga a III-a, dar acest lucru ar presupune înainte de toate achitarea datoriilor față de jucători, adică salarii plus primele pentru promovare. Cum suma în cauză se vehiculează a fi de circa 100000 lei, în acest moment rămâne doar varianta desființării.

O altă variantă fantezistă ar fi continuarea activității la Liga a IV-a, însă acest lucru s-ar face numai cu juniori și cu localnici, nimeni din echipa care a promovat în Liga a II-a nefiind dispus să coboare atât de jos.

Sursa: IlfovSport

13 Jul. 2012, 11:11 Campionat
Pe aceeași temă