Brașoveanu: „S-a solicitat devansarea etapei de Paște cu o zi sau două”

Mihai Andries 02 Apr. 2014, 14:08 Campionat
Brașoveanu:**

Auraș Brașoveanu, unul dintre reprezentanții cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF, a anunțat că mai mulți oficiali din acest eșalon și-au exprimat dorința ca prima etapă din faza superioară a actualei ediție de campionat să fie devansată din cauza Sărbătorilor Pascale. Astfel, aceștia au solicitat ca meciurile din runda de debut a play-off-ului și play-out-ului, care ar fi trebuit să se dispute pe 19 aprilie, în Sâmbăta Mare, să fie mutate pe joi și/sau vineri, pentru a le permite jucătorilor să își petreacă Paștele cu familia.

„Ca în fiecare an, ne confruntăm din nou cu problema meciurilor de Paște. În sensul că și în acest an s-a solicitat de către oficialii cluburilor din acest eșalon să se mute meciurile cu o zi sau două mai devreme.” a comentat Brașoveanu.

Pentru ca această solicitare să poată fi adusă în atenția Comitetului Executiv va fi nevoie de acordul unui număr cât mai mare de cluburi pentru a se muta runda. „Fac apel la toți oficialii de cluburi din eșalonul secund pentru a solicita în mod oficial devansarea meciurilor din prima etapă a play-off-ului / play-out-ului, pentru a putea aduce această speță în atenția Comitetului Executiv” a declarat pentru Liga2.ro oficialul Dunării Galați.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 02 Apr. 2014, 14:08 Campionat
Pe aceeași temă