Brașoveanu: „Distribuirea drepturilor TV, un joc de-a șoarecele și pisica”

Mihai Andries 28 Oct. 2014, 00:50 Campionat
Brașoveanu:**

În etapa a zecea din Liga 2, la Constanța, Farul a reușit o victorie importantă în față echipei din Balotești, scor 2-0, victorie care l-a făcut pe președintele echipei de la malul marii să afirme că echipa are în continuare potențial pentru o clasare la finalul sezonului în play-off-ul seriei I.

„Au jucat cu sabia deasupra capului și asta cred că i-a făcut să joace mai bine. Au demonstrat că au puterea de a se concentra mai mult decât o făcuse până acum. Terenul a fost greu, dar ne-am adaptat. Un spectacol pe alocuri agreabil …Impresia este că de fiecare dată echipa poate mai mult și sper să ne indeplinim obiectivul”, a spus oficialul.

De doi bani speranță în rezolvarea, miercuri, a drepturilor TV

Totodată și președinte al LPF2, Brașoveanu a vorbit despre ședința care va avea loc miercuri în legătură cu situația drepturile TV din eșalonul secund.

„Miercuri la ora 13:00 vom dezbate în primul rând distribuirea drepturilor TV. Un joc de-a șoarecele și pisica. Anumite societăți de profil sunt orientate către anumite jocuri, un dezavantaj care se face multor echipe. Apoi prețul este stabilit tot de către acele societăți, deci se impune ceva, nu se propune. Vom vedea ce va ieși. Mai mult, plata este propusă să fie făcută începând cu anul viitor. După mine, nu cred că vom ajunge miercuri la un numitor comun. Oricum, va fi o licitație în privința acestor drepturi TV”, a declarat Auraș Brașoveanu, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

Foto: Alexandru RAITA

Mihai Andries 28 Oct. 2014, 00:50 Campionat
Pe aceeași temă