Brașoveanu: „Am propus rezolvarea problemelor urgente din Liga 2, dar domnul Prunea s-a ridicat și m-a acuzat că nu apăr interesele tuturor echipelor”

Mihai Andries 23 Mar. 2014, 11:36 Campionat
Brașoveanu:**

SC Bacău, ocupanta locului 6, ultimul ce oferă posibilitatea participării în play-off-ul Seriei I din Liga 2, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe Dunărea Galați, codașa seriei, scor 2-1. Președintele gălățenilor, Auraș Brașoveanu, a declarat că golul victorios a fost marcat în urma unei grave greșeli de arbitraj, care i se putea întâmplă oricărui arbitru.

„Un meci echilibrat, ambele echipe au încercat să obțină victoria pentru a-și consolida obiectivul. Din păcate, scorul a fost stabilit în urma unei grave erori de arbitraj! Se întâmplă, dar ne doare că nu ne putem atinge scopul din cauza unor astfel de probleme… Aceste erori pot hotărî destinele unui club, ale unui antrenor, jucător și până nu vom tăia în carne vie nu vom sta liniștiți!”, a spus președintele Dunării Galați, Auraș Brașoveanu.

„Burleanu are în mâna mai mulți cartofi fierbinți, trebuie să știe cum să gestioneze situația”

În vara lui 2013, Brașoveanu a câștigat bătălia cu Florin Prunea (CSMS Iași) și Ștefan Stana (ACS Berceni) pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF de reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a, iar asta i-a atras antipatia fostului portar al lui Dinamo și al echipei naționale.

„Haideți să facem un moment zero, cum spunea domnul președinte al FRF, dar oare se dorește acest moment zero? Nu cred că este singura persona care să rezolve aceste probleme, el trebuie să fie ajutat. Dânsului i-au fost puși în mână mai mulți cartofi fierbinți și trebuie să știe cum să gestioneze situația. Eu am vrut să propun rezolvarea unor probleme stringente, la întâlnirea șefului FRF cu echipele de Liga a II-a, de miercuri, dar cineva s-a ridicat și a spus că nu apăr interesele echipelor din Liga 2. Domnul Prunea Florin a spus asta! Eu nu mi-am acuzat niciodată niciun coleg. Cred că mi-am făcut treaba destul de bine până acum și nu ar trebui să fiu catalogat subiectiv”, a mai declarat Auraș Brașoveanu, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

Mihai Andries 23 Mar. 2014, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă