Brăilenii nu-și permit un nou pas greșit acasă după eșecul cu Snagov. „Trebuie să ne mobilizăm și să câștigăm cu FC Argeș”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 12:58 Campionat
Brăilenii nu-și permit un nou pas greșit acasă după eșecul cu Snagov.**

Echipa de fotbal fanion a Brăilei, Dacia Unirea, a făcut un joc slab în etapa trecută, cu Sportul Snagov, lucru recunoscut și de președintele Consiliului de Administrație, Valentin Avramescu. Faptul că nu a apărut nimic concret în privința finanțării echipei de către autoritățile locale a făcut ca atmosfera dinaintea acelui joc să fie apăsătoare, destul de tensionată la nivelul lotului, motiv pentru care rezultatul nu a fost cel așteptat de iubitorii sportului rege.

Dacia Unirea a pierdut partida cu 1-0, iar președintele clubului brăilean consideră că a fost cea mai slabă prestație din acest campionat a fotbaliștilor brăileni și că acum aceștia trebuie să strângă rândurile și să obțină un rezultat bun sâmbătă, în partida cu FC Argeș, din etapa a 8-a.

„Cu Sportul Snagov a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Bazându-ne pe promisiunile domnului primar Marian Dragomir, jucătorii trebuie să înțeleagă că mai devreme sau mai târziu banii vor veni, dar punctele din acel meci nu le vom recupera niciodată. Trebuie să ne mobilizăm pentru etapa de sâmbătă și să câștigăm cu FC Argeș”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu.

Pentru partida cu FC Argeș care se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe Municipal și care va fi televizată, antrenorul Alin Pânzaru nu va putea miza pe trei jucători importanți: Cubleșan, care s-a reaccidentat în partida cu Sportul Snagov, Ghiocel, care a făcut întindere în același joc, și Roșoagă, care în această săptămână a acuzat dureri la picior. În schimb, în lot va reveni Sorin Frunză, care se va dezbrăca de costumul de director sportiv și va îmbrăca tricoul de titular.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 12:58 Campionat
Pe aceeași temă