Brăilenii, motivați financiar înainte meciului de la Sibiu cu liderul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Oct. 2017, 11:39 Actualizat: 20 Oct. 2017, 11:40 Campionat
Brăilenii,  motivați financiar înainte meciului de la Sibiu cu liderul

În etapa a 13-a a Ligii a 2-a, Dacia Unirea va juca pe terenul primei clasate AFC Hermannstadt, partida urmând a se disputa duminică, 22 octombrie, de la ora 11:30. Va fi un meci dificil pentru echipa antrenată de Alin Pânzaru, însă, potrivit tradiției, brăilenii au jucat întotdeauna bine cu formațiile fruntașe, astfel că pot da o replică bună și în această partidă.

Mai mult, în această săptămână, conducerea clubului a reușit, din sponsorizări, să achite un salariu jucătorilor pentru a detensiona cât de cât atmosfera de la echipă.

„Am plătit un salariu din surse private 100% și le mulțumim și pe această cale celor care ne-au ajutat. Așteptăm un răspuns pozitiv cât mai repede de la primărie. Am discutat la începutul acestei săptămâni cu președintele Consiliului Județean și am primit vești bune, ni s-a promis că se vor căuta soluții pentru finanțarea fotbalului pe acest final de an”, a declarat, pentur Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Consiliului de Administrație al Daciei Unirea.

Echipa va pleca spre Sibiu sâmbătă dimineață.

După partida de duminică din campionat, pentru formația brăileană urmează meciul din șaisprezecimile Cupei României cu Juventus București, joc programat a se desfășura miercuri, 25 octombrie, de la ora 14:30, pe stadionul Municipal.

Vă reamintim că săptămâna trecută, luni și marți, jucătorii Daciei Unirea au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor financiare. Componenții vechi ai lotului au salariile neplătite de 10 luni, în timp ce jucătorii aduși în vară sunt neplătiți de trei luni. Sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, fotbaliștii Brăilei au intrat pe teren cu 10 minute întârziere pentru a atrage atenția la situația disperată în care sunt puși ei și familiile lor.

Articol scris de Costel FILIP

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Oct. 2017, 11:39 Actualizat: 20 Oct. 2017, 11:40 Campionat
Pe aceeași temă