Brăilenii, motivați financiar înainte de duelul cu liderul: „S-a văzut în teren”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 12:23 Campionat
Brăilenii, motivați financiar înainte de duelul cu liderul:**

CF Brăila a câștigat cu 3-1 pe Municipal partida cu FC Clinceni, după un joc în care se poate spune că elevii lui Pânzaru au făcut instrucție cu adversarii lor, iar publicul spectator i-a rasplătit cu aplauze, atât după acțiunile create pe parcursul întâlnirii dar și la finalul acesteia.

„Am reușit să ne deblocăm psihic. Infatuați, ei ne-au luat de sus, noi am jucat cu determinare și am avut câștig de cauză. Jucătorii au fost motivați de Florin Cârligea, care le-a promis o primă de joc și acest lucru s-a văzut în teren, am realizat una dintre marile surprize ale acestei etape”, a fost reacția lui Adelin Soare imediat după fluierul final.

La final, spectatorii brăileni și-au aplaudat minute în șir favoriții. O victorie de moral pentru gruparea de la Dunăre, care încă nu a renunțat definitiv la accederea la turneul play-off.

„Florin Cârligea a vorbit cu jucătorii, iar discuția a dat roade. Am reușit un joc bun și un rezultat bun. Sper să continuăm ascesiunea spre primele șase locuri. Este un pas înainte, dar problemele financiare încă nu s-au rezolvat. Abia vinerea trecută, la ora 17.30, am reușit să facem rost de banii pentru organizarea partidei, dar după această victorie parcă ne-am trezit la viață. Am jucat bine, suporterii au aplaudat reușitele elevilor lui Pânzaru, suntem pe un drum bun, cred eu”, a mai spus președintele CA al CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 12:23 Campionat
Pe aceeași temă