Brăilenii acuză arbitrajul după eșecul de la Tărlungeni: „Eliminare ușoară și gol valabil anulat”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:32 Campionat
Brăilenii acuză arbitrajul după eșecul de la Tărlungeni:**

Frigul și ploaia au influențat desfășurarea ostilităților în jocul de la Tărlungeni. În prima repriză, meciul pe ansamblu a fost echilibrat și cu puține faze de poartă. Tatarciuc a semnat prima ocazie a partidei, dar mingea trimisă de el cu capul a fost parată de Leu. Brăilenii au ținut jocul departe de careul lor, însă în minutul 32 l-au scăpat de sub control pe Elek, numai că atacantul gazdelor a trimis mingea pe lângă poartă, cu toate că nu l-a avut în față decât pe portarul Leu. În prima repriză a ieșit, însă, în evidență arbitrul de centru Cătălin Buși. Acesta a acordat cu dărnicie patru cartonașe galbene echipei brăilene, două dintre avertismente fiind primite de Cosmin Necoară, astfel că în minutul 43 fundașul stânga a fost trimis la cabine.

În inferioritate numerică, CF Brăila a marcat la ultima fază a primei reprize. Oaspeții au beneficiat de o fază fixă, Frunză a centrat perfect în careul gazdelor și venit din spate Bosoi a trimis mingea la colțul lung al porții apărate de Iacob. Golul brăilenilor a fost însă anulat pe motiv de ofsaid de Cătălin Buși.

„Eliminare ușoară și gol valabil anulat. Este al șaptelea cartonaș roșu în acest tur de campionat. Nu avem voie nici să respirăm ca să nu ne dea galben, este inadmisibil ce se întâmplă în arbitrajul românesc”, a fost reacția la pauză a lui Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

Jocul a fost lipsit de situații clare de gol și în partea secundă. În inferioritate numerică, formația brăileană a încercat să plece cu un punct de la Tărlungeni, însă elevii lui Pânzaru au rezistat presiunii gazdelor până în minutul 81. În acel moment Unirea Târlungeni a beneficiat de un corner, Sorin Marin a centrat în careu și Elek a înscris cu toată opoziția lui Leu.

„Nu se compară evoluția din acest meci cu cea din runda precedentă, am jucat cu totul altceva, dar nu am avut niciun fel de șansă la Târlungeni. În repriza a doua, de câte ori am trecut de mijlocul terenului, am fost semnalizați în ofsaid. Acum trebuie să ne concentrăm pentru partida de sâmbătă cu Bacăul”, a declarat la finalul partidei Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:32 Campionat
Pe aceeași temă