Bolborea: „Nu știu cum am pierdut”

23 May. 2009, 15:28 Campionat
Bolborea:

Antrenorul Concordiei, Dumitru Bolborea a venit foarte supărat la conferința de presă de după meciul pierdut de formația sa pe teren propriu, scor 0-1, împotriva formației Cetatea Suceava

„Nu este posibil să pierdem un asemenea meci după ce am ratat o mulțime de ocazii de gol, chiar și de la doi metri de poartă. Nu vreau să caut scuze, dar nu este normal ca la un meci de liga a II-a să am 4 juniori pe banca de rezerve”, a declarat tehncianul grupării din Chiajna.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeților, Ioan Radu, vizibil mulțumit de rezultatul final a declarat:

„E bine că jucătorii au înțeles importanța meciului de la Chiajna și l-au tratat ca atare. În prima repriză am evoluat mai cu teamă, însă în partea secundă am jucat cu totul altceva. Am pus mai multe probleme în ofensivă și zic că am câștigat pe merit. E adevărat că am avut și șansă în unele momente ale jocului, pentru că, să nu uităm, gazdele au avut o bară, iar Rohețki a apărat de două ori din poziții de unu la unu cu atacanții adverși. Însă cu șansă, cu dorință și cu muncă, am reușit să obținem 3 puncte mari care ne cresc considerabil șansele de salvare de la retrogradare”



Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

23 May. 2009, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă