Bogoșel are lotul valid pentru jocul cu FC Drobeta

18 Mar. 2009, 12:02 Campionat
Bogoșel are lotul valid pentru jocul cu FC Drobeta

Costel Bogoșel se poate declara mulțumit de lotul avut la dispoziție. Tehnicianul de la CS Universitatea „Vasile Goldiș”, în cele trei etape de până acum din Liga a II-a, a alcătuit formule de echipă diferite, având în vedere că are o concurență serioasă pe posturi.

 

Mai întâi, după deplasarea de la Petroșani, primul care și-a pierdut postul de titular a fost Cosmin Aldea. Fundașul a prins o zi mai puțin reușită și drept urmare în runda a doua a stat în tribună. Aldea  revenit în lot în partida cu Câmpia Turzii și, mai mult, a fost utilizat ca titular în jocul cu Mechel, iar acesta nu a mai dezamăgit, fiind printre cei mai buni din teren. Nici Bogdan Onu sau Ilie Mușuroaia nu au mai prins formula de bază, după meciul din Valea Jiului, dar cei doi au stat din considerente tactice, nu neapărat referitoare la forma sportivă. O concurență acerbă e și în atacul grupării din Aradul Nou. Costel Bogoșel a renunțat deocamdată la ideea folosirii lui Cosmin Paina în avanposturi, acolo unde Cristian Luca și Claudiu Drăgan au arătat mai mult potențial.

 

 

„Știu că nu-i convine lui Paina că nu e titular. Am spus încă de la început că jucătorul cel mai în formă va juca titular. Paina este un jucător de valoare care va fi folosit când consider eu că e cazul. Trebuie să aibă răbdare că-i va veni rândul. Sunt conștient că, atunci când cobori din Liga I și nu joci titular în eșalonul doi, te obișnuiești mai greu”, a spus Costel Bogoșel.

 

Tehnicianul de la CS Universitatea „Vasile Goldiș” a surprins la Câmpia Turzii și cu titularizarea lui Gabi Turcaș. Bogdan Iambor, deși a jucat bine în primele două etape, a trebuit să stea pe bancă și să realizeze că are o concurență puternică pe postul de mijlocaș stânga. Turcaș a jucat foarte bine și a marcat primul său gol în Liga a II-a. Altfel, să mai spunem că Ovidiu Pășcălău a fost același portar sigur, care a dat încredere echipei, goalkeeperul arădean fiind declarat jucătorul meciului Mechel Câmpia Turzii – CS Universitatea.

 


Bota revine cu FC Drobeta Turnu Severin!

 

Costel Bogoșel a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Călin Bota în perioada acumulărilor de iarnă și mai apoi în cea a jocurilor de verificare. De fapt, mijlocașul de la CS Universitatea a arătat în amicale că este în formă și, în afara golurilor marcate, a reușit și să paseze decisiv pentru colegii de echipă. Din păcate pentru gruparea arădeană, Călin Bota nu a putut evolua în primele trei runde, în urma cartonașului roșu primit în penultima etapă a turului. Acum, mijlocașul are drept de joc în vederea meciului cu Drobeta Turnu Severin, însă prezența lui în primul 11 este incertă. Ciprian Roșca și Dan Găldeanu au jucat bine până acum și este greu de crezut că vor fi scoși din echipă. Totuși, dacă Bogoșel ar dori să-l introducă pe Bota, atunci Găldeanu ar putea juca și pe flancul drept, acolo unde Dan Mițiți și Cosmin Paina se luptă și ei pentru titularizare.

articol scris de Daniel Berar

 

18 Mar. 2009, 12:02 Campionat
Pe aceeași temă