Bogoi nu e surprins de faptul că Pandurii nu a reușit să marcheze în primele două etape: „Anticipam că o să avem probleme. Va mai trece ceva timp până să formăm o echipă bună”

Începutul dezamăgitor de campionat pentru Pandurii Târgu Jiu nu-l surprinde pe antrenorul Adrian Bogoi. După primele două etape, echipa sa nu a reușit să obțină vreun punct, și nici măcar nu a marcat vreun gol, fiind pe ultimul loc în clasament, cu golaveraj 0-5! În etapa a 3-a, gorjenii vor avea un nou meci dificil, în deplasare la CSM Reșița, echipă care n-a pierdut până acum.

Gorjenii i-au pierdut vara aceasta pe principalii marcatori George Tudoran, Andrei Blejdea și Gabriel Dodoi, care, împreună, au înscris, sezonul trecut, 27 de goluri pentru Pandurii. „Anticipam, într-un fel, faptul că o să avem probleme în acest început de campionat. În pauza competițională din vară am pierdut foarte mulți jucători, zece, am avut etapa trecută și cinci indispinibili și o să mai avem și pentru meciul de sâmbătă, de la Reșița. Până acum, am făcut foarte puține transferuri, iar jucătorii aduși vin din ligi inferioare. Au trecut primele două etape și probabil că, până când vom forma o echipă bună, va mai trece ceva timp. Chiar dacă mai pierdem meciuri, nu vreau să le pierdem fără să ne luptăm cu adversarul, vreau la fiecare meci să ne luptăm pentru fiecare minges, să punem probleme adversarilor și să câștigăm punctele puse în joc. Am făcut la meciul trecut greșeli foarte mari la nivelul fundașilor, greșeli inadmisibile. Din punct de vedere al atitudinii, voiam mai mult de la ei”, a declarat Adrian Bogoi.

Acesta nu poate conta sâmbătă pe Robert Gheorghe, Andrei Șendroiu și Iulian Măicăneanu, în timp ce Daniel Ciobanu, Andrei Tănăsoiu și Nicolae Cotolan sunt incerți.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu CSM Reșița, Bogoi a venit însoțit de doi dintre tinerii jucători recent legitimați și care au debutat deja în tricoul echipei Pandurii. Este vorba de Bogdan Vișan (18 ani), care evoluează ca fundaș și care a mai jucat pentru echipa de juniori a CSA Steaua București, și atacantul Adrian Nichifor (19 ani), care a evoluat sezonul trecut pentru CS Universitatea Craiova 2.

„Bogdan Vișan a jucat până acum doar la nivel de juniori, iar Adrian Nichifor a mai jucat la nivel de seniori la echipa a doua a Craiovei. Dar Liga 2 e ceva nou și pentru ei pentru că este o ligă superioară”, a spus Adrian Bogoi.

Bogdan Vișan a debutat la Pandurii în repriza a doua a meciului din prima etapă, cu Turris Oltul, când a jucat aproximativ o repriză, iar Adrian Nichifor a fost titular în ambele meciuri disputate de Pandurii în acest sezon.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii Târgu Jiu joacă pe terenul nou-promovatei CSM Reșița, echipă neînvinsă după primele două etape, în care a acumulat patru puncte și e pe locul 5.

Dacă echipa gorjeană a pierdut meciurile cu Turris Oltul Turnu Măgurele (0-2) și ASU Politehnica Timișoara (0-3), CSM Reșița a învins „U” Cluj (2-0) și a remizat la CS Mioveni (1-1).

Declarații Adrian Bogoi:

Declarații Bogdan Vișan:

Declarații Adrian Nichifor:

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto și video: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă