Bogdan Medrea: „Merg pe mâna tandemului Brașoveanu – Dragomir la LPF2”

Mihai Andries 11 Jan. 2015, 18:00 Campionat
Bogdan Medrea:**

Președintele CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea a declarat că sprijină venirea lui Dumitru Dragomir la șefia LPF2, dar alături de actualul președinte, Auraș Brașoveanu.

„Cred că venirea domnului Dragomir va fi mai mult decât benefică, dar nu trebuie să uităm nici meritele domnului Brașoveanu, care a pus bazele acestei ligi profesioniste și cred mai degrabă într-un tandem format din cei doi. Cred că în această formulă vom avea de câștigat cu toții”, a declarat oficialul vâlcean, în cadrul emisunii „Fotbal la matineu”.

Acesta a vorbit și despre programul echipei sale și planurile pentru partea a doua a campionatului, care includ promovarea unor tineri din propria pepinieră.

„Sperăm ca acest an să fie mai bun și să rezolvăm din probleme. Pe 12 ne reunim, va fi un program de pregătire de acomodare, iar între 19 și 30 vom avea un cantonament în baza proprie, una foarte bună pentru pretențiile noastre. Până nu ne reunim nu vă pot spune nimic despre plecări sau veniri. Nu există nicio presiune pe echipă și încercăm să mai reducem din cheltuieli, astfel să promovăm câți mai mulți tineri din propria pepinieră. Trebuie să le dăm și lor o șansă și dacă vor confirma vor fi chiar și pe teren la anumite partide” a comentat Medrea

Mihai Andries 11 Jan. 2015, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă