Bogdan Geantă, primul la testele fizice

Adrian MUJEA, Mihai Andries 18 Jan. 2015, 13:48 Campionat

Jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea au dat ieri probele fizice, pe pista de atletism de la Stadionul Municipal din Zăvoi. Antrenorul Alex Pelici a optat pentru testul Gacon, în care jucătorilor li se cere să alerge distanța de 125 de metri în mai puțin de 45 de secunde. Se fac 23 de repetări, cu o pauză de 15 secunde, iar distanța se mărește la fiecare tură cu încă 6,25 metri.

Primul la testul Gacon a fost Bogdan Geantă, singurul care a reușit să efectueze cele 23 de ture ale testului. Adrian Popa și Godwin Konyeha au dus câte 22 de ture, iar Pârvulescu, Al. Ionescu și Preda, câte 21 de ture. De remarcat și faptul că antrenorul cu portarii, Robert Tufiși a dat și el probele fizice, cot la cot cu jucătorii

„Au fost rezultate neașteptat de bune” a spus la finalul testelor, tehnicianul Alex Pelici. De luni, echipa vâlceană intră în cantonament centralizat la Stadionul Municipal din Zăvoi.

La finalul testelor, jucătorii l-au sărbătorit pe portarul Angelco Prvulovic, care a împlinit sâmbătă 19 ani. Talentatul portar și-a servit colegii cu suc și un tort inscriptionat cu o minge de fotbal, sigla clubului și mânuși.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 18 Jan. 2015, 13:48 Campionat
Pe aceeași temă