Bogdan Andone, fericit după succesul cu UTA: „Le-am spus jucătorilor, sunt cei mai buni. A fost ca un derby Rapid – Steaua”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2017, 19:17 Campionat

ASU Politehnica s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu UTA Arad, iar rezultatul a adus euforie în tabăra bănățenilor. Antrenorul Bogdan Andone a comparat atmosfera de pe „Dan Păltinișanu” cu cea de la un meci dintre Rapid și Steaua sau Dinamo.

Bogdan Andone a încadrat și acest meci în week-end-ul derby-urilor. „Vreau să dedic victoria suporterilor, care au fost alături de noi, atât în meciurile din deplasare, cât și de pe teren propriu. Vreau să mulțumesc familiei mele, pentru că e un mare sacrificiu să stăm despărțiți, ei la București, eu aici. Mă bucur din suflet pentru această victorie, am muncit mult. Jucătorii s-au sacrificat, au dat dovadă de determinare. Le-am spus și în vestiar, le-am spus și acum, pentru mine sunt cei mai buni. A fost ceva extraordinar. A fost ca un derby Rapid-Steaua, cum a fost aseară, sau un Rapid-Dinamo din vremurile bune, când jucam pe Giulești. A fost week-end-ul derby-urilor, și în Italia, și în Spania. A fost un meci de o încărcătură aparte, fotbalul este făcut pentru suporteri. Mă bucur că băieții au reușit să facem un meci bun, cu o victorie pentru suporteri minunați”, a declarat tehnicianul polist, fost jucător al Rapidului, la finalul meciului cu UTA.

Antrenorul timișorenilor crede că echipa sa a risipit puncte inutil până acum în campionat. „Noi am pierdut multe puncte, ca niște fraieri. Fără acele puncte ratate în meciuri pe care le aveam la îndemână, eram în primele cinci clasate. Cred că suntem una dintre puținele echipe de Liga a 2-a care încearcă să joace un fotbal de calitate. Încercăm să ne îmbunătățim jocul și să scoatem cât mai multe puncte”, a mai spus Andone.

După această victorie cu UTA, ASU Poli a adunat 19 puncte, cu 8 mai multe decât arădenii, și se clasează pe locul 6, la cinci puncte în spatele Chindiei, care e pe locul 3, cel care duce la barajul de promovare.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 15 Oct. 2017, 19:17 Campionat
Pe aceeași temă