Bodea: „Plătim greșelile de la nivelul conducerii și până la cel al jucătorilor. Meciurile nu se câștigă dinainte”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 17:24 Campionat
Bodea:**

Olimpia a pierdut și cel de-al doilea meci din acest campionat, tot împotriva unei nou-promovate. Sătmărenii au cedat cu 0-2 partida cu Fortuna Poiana Câmpina. La finalul jocului, antrenorul Cosmin Bodea a spus că echipa sa plătește pentru declarațiile pe care conducerea și jucătorii le-au făcut înainte de joc, atunci când s-au considerat deja învingători. Tehnicianul nu se teme pentru postul său și trage un semnal de alarmă în privința greșelilor individuale făcute de elevii săi.

„Este nepermisă ușurința cu care facem cadouri echipelor adverse. Din păcate, plătim greșelile de la nivelul conducerii și până la nivelul jucătorilor. Toată lumea a spus că în primele două deplasări vom face maximum de puncte pentru că întâlnim două nou-promovate. Meciurile nu se câștigă dinainte, intrând cu nasul pe sus pe teren, ci este nevoie de multă, foarte multă muncă. Meciul de astăzi l-am început practic de la 0-1, după ce jucătorul nostru și-a talonat adversarul 60 metri și l-a faultat în careu! Nu se poate așa ceva! Au fost multe greșeli individuale și trebuie rapid să ne revenim. Nu știu dacă se pune problema unui pericol iminent al postului meu. Totuși, d-abia au trecut trei etape în care noi am jucat doar două meciuri, ambele în deplasare. Important este să identificăm problemele și să le rezolvăm!”, a spus după joc Bodea, citat de Sport Câmpina.

Bodea: „Au fost o serie de decizii clare împotriva formației noastre”

Pe parcursul primei reprize, în mai multe rânduri, antrenorul Cosmin Bodea a reproșat o serie de decizii brigăzii de arbitri conduse de Teodora Albon. La un moment dat, clujeanca a fost nevoită chiar să margă la banca tehnică a oaspeților pentru a mai potoli spiritele și pentru a-l atenționa pe tehnicianul sătmărenilor că riscă să fie trimis în tribună.

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Bodea a comentat prestația brigăzii de arbitri: „Sigur că am fost supărat pe arbitraj, pentru că au fost o serie de decizii clare împotriva formației noastre. Un apărător de la Fortuna a trimis mingea clar în corner, s-a dictat lovitură de la poartă, apoi chiar în fața noastră au fost mai multe auturi dictat invers. În economia jocului au fost decizii care au contat și care au dus la creșterea stării de nervozitate în rândul formației noastre. În privința penalty-ului și a posibilului ofsaid la golul doi pe care l-au reclamat apărătorii mei, aștept să văd DVD-ul și abia apoi mă voi pronunța”.

Fortuna a câștigat meciul cu Olimpia, contând pentru etapa a III-a, cu scorul de 2-0. Valentin Munteanu a deschis scorul din penalty în minutul 4, iar Chipirliu l-a majorat în minutul 24.

Foto: Sport Câmpina

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 17:24 Campionat
Pe aceeași temă