Bodea nu are ce reproșuri să facă după egalul cu CSM: „E o situație grea, am văzut puțină crispare și pe jucători”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 15:38 Campionat
Bodea nu are ce reproșuri să facă după egalul cu CSM:**

Olimpia Satu Mare rămâne în partea a doua a clasamentului Seriei a II-a și după meciul din etapa a 6-a. Echipa lui Cosmin Bodea a remizat 0-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar la finalul jocului, tehnicianul a spus că nu are ce să le reproșene nimic jucătorilor săi, deoarece și-au dorit victoria, însă n-au putut marca.

Bodea nu a fost surprins cu nimic de jocul CSM-ului și a spus că actuala situație prin care trece Olimpia afectează și evoluția din teren.

„A fost un joc care din punct de vedere a dăruinței și a efortului nu pot să le reproșez nimic jucătorilor doar că ne lipsește ceva în fața porții și, din păcate, nu înscriem. Nu pot să nu fiu mulțumit de cât s-a alergat pe teren, au respectat ce am discutat. Ne-am fi așteptat la o victorie care ne dădea puțin moral și ieșeam puțin din zona aceasta. Nu ne-au surprins vâlcenii cu nimic, pe un asemenea teren nici ei nu puteau să construiască… E o situație grea, am văzut puțină crispare și pe jucători, deoarece și ei sunt sub presiune când nu câștigi. Să vedem ce vom face de acum înainte”, a declarat, citat de satumareonline.ro, antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, săptămâna viitoare în deplasare cu Metalul Reșița.

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 15:38 Campionat
Pe aceeași temă