Blănaru, decisiv pentru ASU Poli în victoria cu Juventus. „Mă așteptam să avem o evoluție foarte bună”. Ce au avut timișorenii în plus față de lideri

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2017, 15:38 Campionat
Blănaru, decisiv pentru ASU Poli în victoria cu Juventus.

Juventus a fost îngenuncheată la Timișoara în intermediara Ligii 2, în etapa a 31-a, de penultima clasată ASU Poli. Liderul a pierdut cu 1-2, fiind condusă de două ori, golul decisiv fiind marcat în repriza a doua, în minutul 55, de Ștefan Blănaru. Cu această reușită, atacantul echipei bănățene a ajuns la 13 reușite în acest sezon, urcând pe locul 7 în clasamentul golgheterilor.

„Mă așteptam să avem o evoluție foarte bună, mai ales după jocul bun prestat la Sfântu Gheorghe. Acolo am pierdut cele trei puncte, poate că a fost și vina mea, pentru că nu am marcat la 1-0. Sper că m-am revanșat de data aceasta, cu acest gol în poarta lui Juventus. Determinarea noastră a făcut diferența. Am ieșit mult mai motivați de la cabine în repriza a doua decât adversarii noștri. Nu aș putea spune că în fața altor echipe nu ne dorim la fel de mult, însă în fața unor astfel de adversari, motivația e întotdeauna mai mare. Până la urmă, pe cei de la Juventus îi vom vedea la anul în Liga 1″, a declarat, citat de Druckeria, Ștefan Blănaru după jocul cu Juventus.

În ultimele două etape, Blănaru a reușit să puncteze de fiecare dată, atât cu Sepsi, cât și cu Juventus. Atacantul speră ca forma sa bună să continue și în următoarele jocuri. „Se poate spune că mi-am intrat și eu în mână pentru acest retur. Sper să o țin tot așa și să ajut echipa cât mai mult. Îmi doresc să mai urcăm în clasament, pentru că avem un culoar destul de bun”, a afirmat Blănaru.

Sâmbătă, de la ora 11:00, ASU Poli joacă un nou meci în campionat, în deplasare, la Olimpia Satu Mare. Blănaru vrea ca echipa timișoreană să confirme forma bună și în acest joc. „Ne așteaptă un meci foarte greu, ei vor fi montați, pentru că vin după șase înfrângeri consecutive. Noi în toate meciurile pe care le-am disputat în retur le-am abordat la victorie. Acesta va fi, deci, obiectivul și în meciul de la Satu Mare. Nu știu dacă vor fi greu de desfăcut, pentru că joacă pe teren propriu și vor încerca să obțină o victorie în fața propriilor suporteri. Problema noastră e că vom fi obosiți după aceste două meciuri, cu Sepsi și Juventus, în care am alergat destul de mult. Până la urmă, am întâlnit primele două clasate”, a mai spus Blănaru.

Cu victoria din ultima etapă, cumulată cu egalul Metalului Reșița cu Academica Clinceni (scor 1-1), ASU Poli s-a distanțat la 10 puncte de ultima clasată care mai retrogradează. În plus, timișorenii au urcat pe locul 14, însă CS Balotești joacă astăzi, de la ora 17:30, acasă cu Sepsi OSK.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2017, 15:38 Campionat
Pe aceeași temă