Bistrița, la 7 puncte de locul 3 „Vreau să batem tot de acum”

05 Nov. 2011, 14:51 Campionat
Bistrița, la 7 puncte de locul 3**

Bistrița a bătut azi cu 1-0 la Baia Mare și și-a consolidat locul 1. Nicolae Manea a apreciat victoria ca fiind una extrem de importantă. Bistrița și-a consolidat locul 1 și s-a detașat la 7 puncte de Alba, ocupanta poziției a treia.

„Îmi felicit echipa pentru rezultatul obținut azi. A fost un meci greu, Baia Mare e o formație tânără, cu jucători valoroși, care joacă bine acasă și în deplasare. La pauză aș fi fost mulțumit și cu un egal. Actul secund a fost imprevizibil, cu două eliminări”, a punctat Manea, care vrea punctaj maxim în ultimele 3 runde din tur, când Gloria joacă acasă cu Bihor, Slatina și în deplasare la Luceafărul Oradea.

„Urmează un meci greu cu Oradea, vrem neapărat să batem. Dorința noastră e să facem punctaj maxim în ultimele runde”, a conchis Manea.

De cealaltă parte, Romulus Buia crede că eșecul a venit ca urmare a celor două eliminări. „A fost un meci foarte greu, dar dacă băieții erau puținiu mai atenți, aici mă refer la cartonașele primate, am fi putut scoate mai mult. Mă gândesc și la cele 2 ocazii din prima repriză pe care nu le-am fructificat. Totuși, să nu uităm că am jucat cu Bistrița, o formație de Liga I”, a spus Buia

articol scris de Alin BOȚIOC

05 Nov. 2011, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă