Bihorul a luat un punct de la Arad

24 Aug. 2009, 10:23 Campionat
Bihorul a luat un punct de la Arad

 

În fața a circa 2.000 de spectatori, Nădăban a avut prima ocazie a partidei UTA – FC Bihor. În minutul 4, arădeanul l-a avut în față doar pe Pascal, care a sesizat scărița arădeanului și a reținut. În minutul 15, o centrare a lui Fritea a fost reluată pe lângă poartă de Batin. Un minut mai târziu orădenii au avut o bună situație de a marca, prin Bucur, al cărui șut din mijlocul careului, a trecut peste transversală.

 

 

FC Bihor și-a arătat colții la un corner prelungit de Bucur, dar mingea a fost reținută de Bălgrădean. În minutul 39, șutul din lovitură liberă lui Roman a trecut peste poarta orădenilor. Imediat după reluare, Lupașcu a fost blocat la 10 metri de poarta gazdelor.

 

 

UTA a a avut cea mai mare ocazie a debutului de repriză în minutul 53: șut-centrare Batin, iar mingea a șters transversala. Replica orădenilor a venit de la Bucur, blocat in-extremis de Nădăban în careul mic. În minutul 80, Opriceană a ratat ocazia partidei, după o reluare de cap, mingea fiind reținută de Bălgrădean. Mijlocașul orădenilor a trimis mingea pe mijlocul porții gazdelor. Orădenii obțin al doilea egal în acest debut de campionat recuperând unul din cele două puncte pierdute în ultimul minut al partidei cu Jiul, din etapa inaugurală.

 

 

 

UTA – FC Bihor 0-0
Cartonașe galbene: Pascariu, Apostol, Roman/Filip, Floruț

Arbitri:Claudiu Ștefănuți (Năsăud) – Gabriel Dan și Bogdan Gheorghioiu (ambii Timișoara).

 

UTA Arad: Bălgrădean – Pascariu, Pocuca, Buican – Nădăban, Apostol (77 Gâlcă), Fritea (58 Chindriș), Roman – Drida – Batin, Țucudean (66 Pecarov).

Antrenor: Ionuț Popa

 

FC Bihor: Pascal – Târcă, Muscă, Tânc, Kelemen – Opriceană, Filip, Floruț – Bucur – Lukacs (90 Balla), Lupașcu (68 Pop).

Antrenor: Ioan Petcu.

 

 

Sursa: bihoreanul.ro

24 Aug. 2009, 10:23 Campionat
Pe aceeași temă