„Bătrâna Doamnă” din Colentina i-a pus gând rău celei din Arad

17 Aug. 2011, 12:07 Campionat

După ce a încheiat campionatul precedent pe ultimul loc în seria 1, Juventus București a evitat retrogradarea în liga a treia datorită problemelor cu care s-au confruntat, în această vară, mai multe grupări, însă greul d-abia începe pentru formația din Colentina.

Repartizată în Vest, unde a luat locul Universității Craiova, formație exclusă temporar de FRF, Juventus va face un efort considerabil pentru a putea susține competiția în compania unor nume importante ale fotbalului românesc, printre care se numără FC Timișoara, FC Bihor Oradea, Gloria Bistrița, FC Argeș, Unirea Alba Iulia și FC UTA Arad, ultima fiind și adversara din prima etapă a bucureștenilor.

Cu un lot remaniat în proporție de 90%, Juventus își pune mari speranțe în calitățile antrenorului Constantin Schumacher, un tehnician tânăr și extrem de ambițios. Fostul rapidist are la dispoziție 24 de jucători, dintre care nu mai puțin de zece au sub 21 de ani, însă se va baza și pe câțiva fotbaliști cu mare experiență.

„Bătrâna Doamnă” din Colentina merge la Arad cu gândul la victorie, startul de sezon fiind foarte important pentru moralul echipei. Pentru a evita acumularea oboselii după o deplasare de 10 ore, Juventus va pleca la drum încă de joi, urmând ca vineri să mai facă o ședință de pregătire la ora jocului.

Din punct de vedere financiar, Juventus se prezintă bine față de alte cluburi, stabilitatea fiind asigurată de patronul Ilie Ciuclea și de Supercom, chiar dacă bugetul clubului nu este unul mare.

Lotul pentru turul sezonului 2011-2012

Portari: Liviu Cioloca, Marius Anghelache, Cristi Pavil
Fundași: Ferdin Amet, Cornel Dobre, Cătălin Păun, Cristian Daia, Ștefan Ianuși, Mihai Olteanu, Adrian Tache
Mijlocași: Alexandru Radu, Sebastian Stănescu, Ionuț Florea, Alexandru Zaharia, Cristian Bustea, Daniel Simion, Alin Liuba, Ionuț Goșman, George Tene, Valentin Rotaru, Marin Stoica
Atacanți: Ionuț Florică, Alexandru Marin, Ovidiu Istinie.

articol și foto de Florin ALBOIU

17 Aug. 2011, 12:07 Campionat
Pe aceeași temă