Bărbuț se așteaptă la un retur greu cu UTA: „Mergem acolo relaxați, cu gândul la victorie”. Mijlocașul recunoaște că are mai multe oferte de transfer

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 20:10 Campionat
Bărbuț se așteaptă la un retur greu cu UTA:

Unul dintre cei mai energici jucători ai echipei ACS Poli s-a făcut remarcat și în meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1 între timișoreni și UTA Bătrâna Doamnă. Cristian Bărbuț și-a depășit în multe rânduri adversarii din flancul stâng al apărării utiste, a destabilizat defensiva adversă și a fost aproape să și înscrie.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Avem avantajul victoriei, dar vrem să ne concentrăm și să dăm totul pentru a rămâne în prima ligă. Cu siguranță va fi mai greu, vor fi suporteri mai mulți. Jocul nostru este mult mai greu pe spații mici, deoarece avem jucători de viteză și avem nevoie de spații, dar eu cred că vom învinge mâine. Ne-am motivat zilele acestea, unii pe alții, chiar dacă scorul trebuia să fie mai mare. Mergem acolo relaxați, cu gândul la victorie. În meciul tur au marcat din jumătate de ocazie. Dacă vom marca noi, va fi ușor. Cu siguranță vor fi mai agresivi, dar va trebuie să ne facem jocul nostru”, a declarat, citat de TMsport.ro, Bărbuț în cadrul conferinței de presă.

Mijlocașul e dat ca și transferat de CS U Craiova, însă spună că se va decide abia după meciul retur al barajului. „Nu știu dacă va fi ultimul meci, am mai multe oferte, am și de aici. Mă gândesc acum doar la acest meci. După ce rămân cu Poli în prima ligă voi lua o decizie. Am și de la Craiova, echipe din play-off, dar mă gândesc doar la meci”, a mai spus Bărbuț.

În tur, ACS Poli a câștigat la Timișoara cu 2-1 meciul cu UTA, cu golurile lui Pedro Henrique și Gabriel Cânu, respectiv Sorin Strătilă. Partida retur se joacă joi, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă