Băncilă a debutat cu victorie pe banca Dunării. Gălățenii stau la jocul rezultatelor pentru a spera la salvare

FCM Dunărea a câștigat partida cu CF Brăila, cu 2-1, din etapa secundă a returului din play-out, Liga II, În meciul susținut în deplasare, sâmbătă, gălățenii au deschis scorul în minutul 66 prin Sfrijan, apoi și-au mărit avantajul prin golul marcat de Bâtfoi (min. 77). Gazdele au redus din diferență în al doilea minut de prelungiri, prin Ochia. Aceasta a fost prima partidă cu Damian Băncilă antrenor principal, după despărțirea de tehnicianul Costel Enache.

În urma acestei victorii, echipa gălățeană încă mai are șanse de a evita retrogradarea, dar acestea sunt foarte mici. FCM Dunărea, acum pe locul 5, are nevoie să termine pe locul trei, iar pentru a realiza acest obiectiv trebuie să depășească pe CF Brăila și Rapid CFR Suceava, față de care are de recuperat 5, respectiv 6 puncte, în condițiile în care mai sunt de jucat doar trei etape. De subliniat că, în cazul în care se va ajunge la egalitate de puncte la final cu Rapid Suceava, formația gălățeană este dezavantajată de rezultatele directe. Practic, pentru a depăși echipa suceveană, Dunărea are nevoie să câștige tot până la final, cu Tărlungeni, Farul (ambele acasă) și Gloria Buzău (deplasare), iar Rapid Suceava să facă cel mult două egaluri. Pentru a trece de CF Brăila, de asemenea este nevoie de punctaj maxim, iar brăilenii să facă maximum patru puncte.

Băncilă a folosit următorii jucători la Brăila: C. Costea – L. Radu, Bg. Panait (Moroșanu ”25), I. Manea, D. Cucu – Sfrijan, St. Cucu (cpt.) – Bâtfoi (S. Drăgan ”85), Gohoreanu (Asanache ”82), V. Ion – C. Neagu.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă