Bălțoi: „Trebuia să batem astăzi. Nu cred că această înfrângere ne va afecta în lupta pentru promovare”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:37 Campionat
Bălțoi:

Marcatorul unicului gol al celor de la Brăila din partida de astăzi, împotriva celor de la CS Otopeni, este dezamăgit de rezultatul final, 1-2. Acesta crede că victoria trebuia să le aparțină, însă norocul nu a fost de partea lor. Alex Bălțoi își dorește foarte mult o revenire în Liga I.

„Din păcate astăzi nu am reușit să aducem cele trei puncte. Trebuia să batem. Ei au avut trei ocazii și au marcat două goluri, iar noi am avut patru și am dat doar un gol…asta e, așa e fotbalul. Fiecare meci are istoria lui. Probabil cei de la Otopeni au vrut să-și ia revanșa astăzi. Oricum mai sunt multe etape de jucat, noi am încercat să venim aici să scoatem un rezultat bun. Ne vom continua lupta pentru promovare. Nu cred că această înfrângere ne va afecta în lupta pentru promovare întrucât noi avem două meciuri în minus, iar ei nu au stat deloc și, după cum am spus, mai sunt multe etape de jucat și la sfârșit vom vedea cine va promova.

Eu îmi doresc foarte mult să promovăm, sper într-o revenire a mea în Liga I. La noi chiar se dorește promovare, drept dovadă că problemele financiare nu au existat. Acum nu ne rămâne decât să ne concentrăm asupra meciului de acasă cu Delta Tulcea, o echipă foarte bună.”, a declarat, pentru Liga2.ro, Alexandru Bălțoi.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
 

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:37 Campionat
Pe aceeași temă