Balint: „Liga I este altceva, vom discuta contractul și obiectivele”

Cosmin STAICU, Mihai Andries 05 Jun. 2014, 16:56 Campionat
Balint:**

Antrenorul CS Universitatea, Gabi Balint, a părut relaxat înaintea ultimului meci al sezonului, cel cu Vâlcea, care nu mai contează în privința promovării, dar nu la fel de destins în perspectiva rămânerii sale și în Liga I la Craiova, mai ales că discuțiile privind schimbarea conducerii tehnice și a celei administrative sunt confirmate. Balint i-a „dezlegat” de sarcini pe unii jucători, pentru a le prelungi vacanța, printre aceștia aflându-se Brac, Curelea, Ferfelea, Pleșan. În schimb, Dacian Varga a insistat să joace și în meciul cu Vâlcea.

„Am scăpat de presiune, mulțumesc tuturor care au fost alături de noi, jucătorilor, conducerii și suporterilor excepționali. Toți au contribuit la această promovare. Este a doua promovare a mea, după cea cu Sportul și la ambele a participat și Varga, el insistând să joace și în acest ultim meci, în care voi folosi jucători care au evoluat mai puțin. Unora le-am dat deja vacanță. Asta nu înseamnă că nu ne interesează rezultatul, întrucât cu un egal sau victorie putem încheia pe locul întâi, acolo unde am merita să fim. Am văzut și eu știrile privind schimbarea mea, nu mă raportez la ele, dar voi avea o discuție cu conducerea pentru a pune la punct anumite detalii legate de contract, de obiectivele viitoare. Oricum, reunirea echipei va fi pe 16 iunie, la ora 17. Nu am ajuns încă la subiectul plecări – veniri. În liga întâi va fi altceva, cu siguranță va trebui să întărim echipa. În primul rând trebuie să vedem ce buget avem la dispoziție. În funcție de ce aducem, vom vedea cine pleacă” a spus Balint.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a stabilit ca accesul la partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, de sâmbătă, ora 16, să fie gratuit. Intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco” se va face pe baza de tichete cu valoare 0, ce vor putea fi ridicate de la vânzătorii volanți aflați la portile stadionului. Porțile arenei craiovene se vor deschide de la ora 14.15, înaintea meciului cu Vâlcea organizându-se câteva partide de juniori.

Articol scris de Cosmin STAICU

 

Cosmin STAICU, Mihai Andries 05 Jun. 2014, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă