Balint: „Le mulțumesc în primul rând băieților”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 16:11 Campionat

CS Universitatea Craiova a învins cu 3-0 pe CSM Râmnicu Vâlcea în ultima etapă a Ligii a 2-a, iar antrenorul grupării din Bănie, Gabi Balint, s-a declarat fericit pentru îndeplinirea obiectivului și le-a mulțumit elevilor săi pentru efortul depus până acum.

„Din păcate am avut o concurență mare astăzi și mă refer la meciul din finala de la Roland Garros al Simonei Halep, un fenomen care se întâmplă rar. Oamenii sunt de înțeles că au stat acasă și au urmărit-o, pentru că ăsta a fost motivul pentru care stadionul nu a fost plin. Oricum, mă bucur și mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la această bucurie a noastră, pe care, recunosc, eu unul nu am mai trăit-o la fel cum am simțit-o după jocul de la Reșița. Dar a fost frumos, și cu artificiile și cu șampania… Le mulțumesc în primul rând băieților, pentru că au fost ascultători. Știu că au trecut prin momente foarte grele la un moment dat, au fost mulți nervi, mai ales în rândul celor care nu au jucat atât de mult. Eu sunt conștient și mulțumit de mine, că întotdeauna am ales jucătorii care am crezut că sunt potriviți pentru meciul respectiv. Cum i-am motivat să joace și astăzi bine? Le-am spus că joacă pentru ei și că trebuie să bucure lumea, pentru că orice s-ar întâmpla, pentru că era important să terminăm pe primul loc, răspund eu”, a spus Gabi Balint, citat de GdS.

Iosif Rotariu, noul secund?

Tehnicianul CSU a decis ca în sezonul viitor să apeleze la serviciile prietenului său, Iosif Rotariu, acesta fiind la un pas de a deveni noul antrenor secund. Nu este exclus ca în Bănie să ajungă și nepotul acestuia, Dorin Rotariu, care ultima dată a evoluat pentru Dinamo, însă a intrat în conflict cu fanii bucureșteni. „Ce va fi cu Dorin Rotariu vom vedea. Acum nu mă gândesc la transferuri sau la altceva, vreau să mă bucur alături de băieți de momentele acestea, iar de luni trecem la treabă. Oricum, îmi plac jucătorii tineri și mă bucur că azi am reușit să debutez un alt junior (Alexandru Armășelu – n.r.). În ceea ce-l privește pe Iosif Rotariu, acesta nu a venit, deocamdată discutăm”, a comentat Gabi Balint.

Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă