„Băieții și-au dat viața pe teren”

05 Apr. 2009, 13:15 Campionat

Costel Bogoșel a trecut cu bine și peste confruntarea cu craioveanul „Mourinho”. Este a cincea victorie consecutivă a elevilor lui, iar obiectivul de evitare a retrogradării pare acum realizabil.

 

 

„Este a cincea victorie a noastră. A fost una foarte muncită, poate cea mai grea de până acum. Am întâlnit, așa cum anticipam, o echipă foarte bună, organizată din toate puncte de vedere. Ei au condiții de divizia A. Și noi avem o echipă valoroasă, cu un potențial ofensiv foarte bun și suntem greu de oprit. A fost un meci echilibrat”, a declarat Bogoșel.

 

Tehnicianul arădean mai spune că a întâlnit cea mai bună echipă din retur. „În prima repriză am avut și neșansă, mingea lovind bara de două ori. Repriza a doua a început cu o ușoară dominare a oaspeților, mi-a plăcut foarte mult mijlocul lor, însă la 2-0 și cu un om eliminat era foarte greu să mai revină. S-a făcut 2-1 la o nelijență a apărării noastre și era normal ca până la final să riște totul și să joace la un moment dat cu 3 vârfuri. Din fericire am reușit să închidem jocul. A fost cea mai bună echipă întâlnită în retur. Victoria e 100% a băieților care și-au dat viața pe teren”, a concluzionat tehnicianul de la CS Universitatea Vasile Goldiș.

 

articol scris de Daniel BERAR

05 Apr. 2009, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă