Bădoi: „Scorul final este cam sever, a fost un meci echilibrat”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 12:08 Campionat
Bădoi:**

FC Clinceni a făcut instrucție în primul meci al noului sezon. Ilfovenii s-au impus cu 4-1 la Bacău, împotriva Sport Clubului. Tânărul tehnician al victorioșilor, Valentin Bădoi, a spus la finalul jocului disputat ieri, în ciuda scorului, că echipa sa a avut parte de un meci greu și că multe echipe ale seriei se vor încurca pe stadionul Aerostar.

Fostul rapidist spune că a avut emoții după primul gol înscris de gazde, însă crede că scorul final a fost cam sever pentru SC Bacău și n-a respectat realitatea din teren. În final, Bădoi le-a dorit moldovenilor să se califice în play-off.

„A fost un meci greu, bine că am câștigat 3 puncte și am început bine campionatul. Am întâlnit o echipă bună și eu spun că multe echipe se vor încurca aici, la Bacău. Am avut și noroc că am făcut 2-0 imediat după pauză, apoi 3-0, dar la 3-1 am avut ceva emoții, când veniseră peste noi. Eu zic că scorul final este cam sever, a fost un meci echilibrat, dar cred că am meritat victoria. Sper ca echipa băcăuană să prindă play-off-ul și să ne întâlnim din nou acolo.”, a spus după joc, citat de Sport Bacăul, Valentin Bădoi.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 12:08 Campionat
Pe aceeași temă