Badea: „Venirea lui Ovidiu a dus echipa sus, unde-i era locul”

Mihai Andries 10 Dec. 2013, 14:20 Campionat
Badea:**

Managerul general al Universității consideră că aducerea lui Ovidiu Stângă pe banca tehnică a reprezentat momentul psihologic care a impulsionat ascensiunea alb-albaștrilor în vârful ierarhiei.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Schimb de pase” de la TVR Craiova, Pavel Badea a spus: „Este un sentiment plăcut că la finalul unei munci pe care staff-ul tehnic, jucătorii au depus-o am reușit să ajungem pe primul loc. După primele patru etape, sincer, nu mă mai așteptam să ajungem aici. În startul sezonului, ne-a lipsit sufletul. Dar, odată cu venirea lui Ferfelea, Curelea, Pleșan și Izvoranu echipa a crescut valoric, iar cu instalarea lui Stângă, Papură și Silviu Lung pe bancă, echipa a căpătat mai multă identitate”.

Conducătorul Universității a adăugat: „Cel mai frumos moment a fost acela în care Primăria Craiova a hotărât să dea drumul la acest proiect, să scoată fotbalul craiovean din monopolul deținut de o singură familie și să-l redea astfel locuitorilor orașului. Iar cel mai neplăcut l-am trăit după înfrângerea cu 3-1 în fața Reșiței, când am simțit o undă de neputință, dar venirea lui Ovidiu a dus echipa sus, unde-i era locul. Avem resursele necesare pentru a dezvolta proiectul în condiții optime”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 10 Dec. 2013, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă