Bacăul începe să spere!

07 Mar. 2009, 17:00 Campionat
Bacăul începe să spere!

Dunărea Giurgiu a înregistrat astăzi, în etapa a XIX-a a ligii secunde, cea de-a patra înfrângere pe teren propriu din acest sezon, prea mult pentru o formație care în anii trecuți pierdea destul de greu pe “Marin Anastasovici”.

Victime sigure înainte de meci, băcăuanii și-au adjudecat victoria după un meci cu mai mult spectacol în tribune decât pe teren.

După un început echilibrat, Bănaru reia superb în plasă un balon primit de pe stânga de la Nicola (minutul 16) și se părea că giurgiuvenii nu vor avea probleme în a-și adjudeca cele trei puncte puse în joc.

Numai că echipa din orașul lui Bacovia nu se predă și reușește să revină rapid în meci, după patru minute, atunci când Boboc reia din 6 metri în poarta lui Neagu după o serie de greșeli în defensiva gazdelor.

În actul secund, fundașii giurgiuvenilor nu fac față unui contraatac rapid al băcăuanilor care reușesc să facă 2-1 după o reluare cu capul a lui Câmpeanu, atacantul oaspeților câștigând duelul aerian cu George Șanțmare (minutul 60).

Partida a fost arbitrată la centru de Alexandru Tudor, cel care a reușit în unele momente să enerveze o parte a spectatorilor prezenți la meci prin binecunoscutele gesturi teatrale. Chiar dacă nu au existat lucruri majore de imputat arbitrajului, a existat o oarecare lipsă de conlucrare între Tudor și unul dintre asistenți, târgmureșeanul Lorant Szanto, câteva decizii ale celor doi fiind ușor contradictorii.

În urma acestei partide Dunărea Giurgiu s-a apropiat de “zona minată” a clasamentului, la cinci puncte de Știința Bacău, ocupantă a poziției a cincisprezecea, prima care "oferă biletele" pentru Liga a III-a, în timp ce FCM Bacău, cu punctaj maxim în retur, ocupă poziția a paisprezecea.

 

articol scris de Cornel Spânu (RL2)

07 Mar. 2009, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă