„Gata cu jucătorii bătrâni la Jiul”

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 20:48 Stiri
„Gata cu jucătorii bătrâni la Jiul

Jiul Petroșani a încheiat turul campionatului pe locul 11 în C5 cu 11 puncte (două victorii și 5 remize) și minus 7 puncte „la adevăr”. O situație tristă dar care este cât se poate de reală pentru cea mai iubită echipă din Vale. Președintele George Boboc spune că dezamăgirea este cu atât mai mai mare cu cât Jiul s-a bazat pe experiența unor jucători precum Ionuț Bâlbă, Drida sau Hotoboc. „Nici nu am cuvinte să spun prea multe despre ce s-a întâmplat la Jiul. Am făcut niște transferuri ce am crezut că ne vor ajuta, dar din păcate ne-am înșelat. Din retur gata cu jucătorii trecuți de 30 de ani. Ne vom axa numai pe ceea ce avem în propria pepnieră, pe jucători tineri dornici de afirmare. Din păcate promovarea este și anul acesta un vis interzis pentru noi”, spune George Boboc.

Bâlbă a luat banii și a dat bir cu fugiții

Drida, Toc, Dumitru Copil, Apetri, Hotoboc, Mircea Gheorghe, Drăghici sunt jucătorii pe care Jiul a mizat în actuala ediție de campionat și chiar a pornit în postura de favorită la primul loc. Doar că socoteleile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg. „Mircea Gheorghe și Hotoboc, mereu accidentați, Drăghici cred că s-a lăsat, dar cel mai tare m-a dezamăgit Bâlbă, care nu știu dacă a dunat 100 de minute în tricoul Jiului. Și-a luat banii și dus a fost. Chiar am mizat pe acești jucătopri care până la urmă au fost o mare deziluzie pentru noi. Bani aruncați în vînt, memorii pe care a trebuit să le plătim în condițiile în care ei nu au jucat nimic”, a mai adăugat George Boboc.


Arbitrii, partea lor de vină

De supărarea celor din conducerea Jiului nu au scăpat nici arbitrii, care în ultimele trei etape au dictat trei lovituri de pedeapsă împotriva grupării din Vale. „Cel puțin patru puncte am pierdut și din cauza arbitrilor în ultmimele meciuri. Nu vreau să găsesc o scuză, dar sunt arbitri foarte tineri, mulți dintrei ei nici nu au jucat fotbal în viața lor și atunci greșesc. Au făcut-o și împotriva noastră”, a concluzionat oficialul.

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 20:48 Stiri
Pe aceeași temă