Boboc și Popescu au fost dați la U Cluj!

Boboc și Popescu** au fost dați la U Cluj!

CS Mioveni nu aduce numai în probe jucători, ci și transferă la alte echipe. De pildă, doi dintre cei mai talentați juniori ai galben-verzilor, Cosmin Popescu și Robert Boboc, au semnat cu prim-divizionara Universitatea Cluj până în vară, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Gruparea antrenată de ex-dinamovistul Ion Moldovan a decis să-i cedeze pe cei doi până la finalul sezonului pentru a întări linia mediană a „studenților”. Boboc și Popescu, care s-au format la Școala de Fotbal „Dani Coman”, s-au alăturat deja lotului echipei, care se află în cantonament în Antalya (Turcia). Boboc a jucat 7 partide în acest sezon la Mioveni și este titular la naționala Under 19

Încă doi jucători în probe

Divizionara a doua de fotbal CS Mioveni se află în aceste zile în cantonament la Poiana Brașov. Elevilor lui Moldovan li s-au alăturat de ieri la antrenamente doi jucători noi. Este vorba despre Alin Abuzătoaie, atacant, care a fost în urmă cu câțiva ani și în curtea Stelei, fotbalist despre care antrenorul Ioan Sdrobiș spunea că va ajunge mare. Al doilea jucător care se pregătește cu lotul galben-verzilor este mijlocașul Marius Roman, de la CS Otopeni. Rămâne de văzut dacă cei doi vor corespunde cerințelor tehnicianului argeșenilor.

Sursa: Ziarul Argeșul

Pe aceeași temă