Băcăuanii, mai buni ca sucevenii și pe Areni. Golurile Sport Clubului au fost cu dedicație | VIDEO

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 15:22 Campionat

Jucătorilor de la SC Bacău se pare că le priește să meargă în dimineața meciului cu autocarul. Sâmbătă, elevii lui Cristi Popovici s-au impus din nou în fața sucevenilor de la Rapid CFR după ce și runda trecută au câștigat cu 4-3 pe teren propriu. Acum, au bătut cu 3-1 pe Areni, deși au făcut deplasarea în ziua jocului.

Dubla întâlnire din play-off-ul Seriei I a Ligii 2 dintre SC Bacău și Rapid CFR Suceava s-a încheiat cu 11 jocuri. Ambele dispute au fost câștigate de băcăuani, cea de-a doua mult mai clar, la o diferență de două goluri, deși au evoluat în deplasare.

Cosmin Neagu (24) a fost primul care a dat tonul golurilor pe Areni. Atacantul a pus latul din opt metri după ce Țuțu i-a centrat din partea dreaptă. Avantajul oaspeților n-a rezistat totuși mult, deoarece portarul Miron l-a faultat în careu pe Mircea Negru, iar arbitrul a dictat penalty. Sfrijan (28) n-a avut nicio ezitare de la punctul cu var, a restabilit egalitatea, cea care avea să se mențină până după ieșirea de la cabine.

Mitanul secund a fost însă decisiv pentru băcăuani, care au reușit să mai puncteze încă de două ori și să își asigure toate punctele din confruntările cu sucevenii. Bogdan Rusu (63 și 78) a semnat ambele reușite, mai întâi cu un șut deviat de la 18 metri și mai apoi după ce l-a depășit în viteză pe Ferariu și a punctat din zece metri. Între aceste două goluri, Sfrijan (76) a fost aproape din nou de egalare, însă a nimerit doar bara din interiorul careului.

Succesul, dedicat lui Strugariu

Golurile și victoria i-au fost dedicate jucătorului Cătălin Strugariu, cel care trece prin momente mai dificile în această perioadă, după ce în această săptămână și-a pierdut tatăl. De altfel, conducerea clubului, staff-ul tehnic și întreg colectivul clubului băcăuan este alături de jucător și i-au transmis sincere condoleanțe!

Succesul Sport Clubului i-a apropiat în clasament la două puncte de Rapid, cu patru etape înainte de finalul sezonului, și băcăuanii au șansa de a mai urca o poziție în Seria I.

RAPID CFR SUCEAVA    1
SC BACĂ‚U            3

Sfrijan ”28 – pen. / C. Neagu ”24, Bg. Rusu ”63, ”78

Ct. Pascal – D. Bălan (cpt.), Ferariu, R. Sava, G. Apostol – Vornicu (Săvoaia ”54), Sfrijan, Onciu (Sumanariu ”66), Golofca (Marinkovic ”80) – M. Negru, Buziuc
Rezerve neutilizate: Rebenciuc – Bosânceanu, Gheorghiciuc, R. Soare
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Bg. Miron – Mihălăchioae, Lozneanu (cpt.), A. Burcă, Sascău – Căinari (Pungă ”77), Adăscăliței, Țuțu, Luncanu – C. Neagu (Curiliuc ”66), A. Pavel (Bg. Rusu ”55)
Rezerve neutilizate: Petrariu – Dumitriu, I. Ursu, V. Pavel
Antrenor: Cristian Popovici

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 1.000; Arbitru: Ionuț Coza (Cernica); Asistenți: Florin Mihai Cosma (Piatra Neamț) și Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamț). Jucătorul meciului: Cosmin Neagu.

Foto și video: SC Bacău

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă