Băcăuanii au prins glas după ce s-au hrănit cu victoria cu Daco-Getica. Procentele pe care le dă Florin Bratu Aerostarului pentru menținerea în Liga 2 și cum vede meciul cu Farul

Marius ANGHEL 18 Apr. 2019, 16:33 Campionat
Băcăuanii au prins glas după ce s-au hrănit cu victoria cu Daco-Getica.** Procentele pe care le dă Florin Bratu Aerostarului pentru menținerea în Liga 2 și cum vede meciul cu Farul

Aerostar a câștigat in extremis meciul cu Daco-Getica, scor 2-1, cu gol marcat în minutul 90+3, și și-a reaprins speranțele în lupta pentru evitarea retrogradării, profitând, totodată și de eșecurile înregistrate de Farul, Energeticianul și Pandurii, primele trei clasate deasupra pozițiilor care duc în Liga 3.

Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa antrenată de Florin Bratu are însă un nou meci extrem de important pentru îndeplinirea obiectivului. Aerostar joacă tocmai la Constanța, cu Farul, formație care are patru puncte în plus în acest moment. Ulterior o întâlnește pe teren propriu pe Dacia Unirea Brăila, ultima clasată.

Înaintea jocului cu Farul, Florin Bratu consideră că echipa sa are 60 la sută procente să scape de retrogradare. „Acum avem 60 la sută șanse de a evita retrogradarea. Sper ca procentul să crească după următoarele jocuri pe care le vom disputa contra unor echipe din zona noastră de clasament. Pe durata săptămânii în curs ne hrănim din victoria cu Daco-Getica, astfel încât să pregătim cât mai bine jocul de pe Litoral”, spune antrenorul „aviatorilor”, citat de Deșteptarea.

Și golgheterul echipei băcăuane, Valentin Buhăcianu, are speranțe mari de la deplasarea din Constanța. „Meciul cu Farul este unul foarte dificil, suntem conștienți de acest lucru. Totuși, mergem la Constanța cu gândul la victorie, nu la remiză. Atunci când îți propui puțin, obții puțin sau chiar nimic. Iată de ce nu vizăm doar un punct. Avem de răzbunat și remiza din tur, de pe teren propriu, atunci când Farul a marcat golul egalizator la ultima fază. Indiferent de rezultatul de la Constanța, am încredere că vom evita retrogradarea”, spune Buhăcianu, marcator a 16 goluri în acest sezon, principalul marcator al echipei și al doilea în clasamentului golgheterilor Ligii 2.

Cu opt etape înainte de finalul sezonului Ligii 2, Aerostar se află pe locul 17, retrogradabil, cu 29 de puncte. Farul e pe poziția a 15-a, prima de deasupra zonei roșii, cu 33 de puncte.

Foto: Ionuț BRÂNZEI

Marius ANGHEL 18 Apr. 2019, 16:33 Campionat
Pe aceeași temă