„Babicu”: „Mă bucur că am revenit acasă!”

15 Mar. 2012, 14:55 Campionat

Echipa constănțeană FC Farul a transferat în această iarnă 10 jucători. Mai mult, conducerea echipei de pe litoral s-a „întărit” și ea o dată cu numirea lui Cristian Munteanu în funcția de vicepreședinte.

Patronul echipei, Giani Nedelcu, a spus că prin venirea lui Munteanu echipa administrativă este acum mai puternică.

„S-a mai întărit și echipa de conducere după lot. Prin aducerea lui Cristi Munteanu ne-am dorit să formăm o echipă puternică și la nivelul conducerii. Sperăm să vină cât mai repede și rezultatele”, a spus Nedelcu.

Revenirea lui „Babicu”, la Farul a fost salutată și de președintele Marcel Lică.

„Pentru mine este o bucurie să am un coleg precum Cristi Munteanu. Este un farist adevărat, un profesionist și sunt convins că vom fi mai puternici o dată cu venirea lui. Eu personal sunt bucuros că s-a alăturat echipei noastre și că a acceptat propunerea conducerii”, a declarat președintele marinarilor.

Munteanu speră ca, așa cum cariera de fotbalist a început la Constanța și a devenit una foarte frumoasă și cea de manager să meargă pe același curs.

„Eu am venit la Farul cu un obiectiv clar – să muncim mult și să facem tot ce ne stă în putere pentru a avea rezultate și a readuce lumea în tribune așa cum nu de mult se întâmpla. Sunt bucuros că m-am întors acasă! Aici mi-am început cariera de jucător și am ajuns unde am ajuns. Pornesc într-o nouă carieră și iată că tot de la Farul. Rolul nostru este acela de a oferi echipei toate condițiile pentru a face performanțe și cred că ne stă în putere să facem totul pentru a readuce un oraș de tradiție precum Constanța în Liga I”, a afirmat Munteanu.

Primul meci oficial al lui Munteanu ca vicepreședinte al Farului va avea loc vineri, de la ora 18.00. Marinarii întâlnesc pe propriul teren pe FCM Bacău

Articol de Cristian BANCIU
Foto: FC Farul

15 Mar. 2012, 14:55 Campionat
Pe aceeași temă