„Avem jucători de calitate”

19 Aug. 2011, 17:43 Campionat
„Avem jucători** de calitate

Finanțatorul CSM Rm. Vâlcea, Cătălin Rufă crede că alb-albaștrii vor face o figură frumoasă în noul sezon al Ligii a II-a

„Nu mă îngrijorează eșecurile din amicale, în campionat va fi altceva, avem fotbaliști de calitate, indiferent de vârstă. Am încredere în echipă. Dintre jucătorii cu care am discutat în această vară, îmi pare rău că am ratat transferurile lui Ganea și V. Munteanu, din motive independente de voința mea. Mai discutăm cu câțiva jucători, îl vom legitima pe Balint, suntem în tratative și cu trei jucători care sezonul trecut au jucat la noi sub formă de împrumut, I.Popescu, Gogoșoiu și Geantă. În privința lui Geantă, așteptăm decizia domnului Nițu, noi am comunicat că strategia nostră este să nu mai luăm jucători sub formă de împrumut, îl vrem măcar copropietate, variantă cu care dânsul nu e de acord. Probabil băiatul va rămâne să joace la Damila, au obiectiv ambițios acolo. Cred că nouă ne mai trebuie 3-4 jucători, pentru a avea dubluri pe toate posturile, dar, dacă nu vom mai reuși transferuri, avem juniori talentați în curtea noastră. Când se reface și Cl.Popa, vom avea 4 jucători la lotul Under 18, ceea ce nu e puțin lucru”, a spus finanțatorul clubului vâlcean.

Cătălin Rufă spune că nu va mai aduce oameni noi în conducere după demisia președintelui executiv Alin Trandafir, al cărui post va fi preluat de Jean Turmacu. „Atribuțiile lui Alin Trandafir vor fi preluate de secretarul general Jean Turmacu, el cunoaște bine ce se întâmplă la club, nu voi mai aduce pe altcineva de afară. Vom numi un președinte de imagine, pe Dumitru Zamfir, cel care a condus Chimia în Divizia A, a fost un om de succes”.

articol scris de Adi Georgescu

19 Aug. 2011, 17:43 Campionat
Pe aceeași temă