Autoritățile au făcut primul pas în cazul Poli

Publicat: 06 Mar. 2012, 18:11 Actualizat: 06 Mar. 2012, 18:12 Campionat
Autoritățile au făcut primul pas  în cazul Poli

Chiar dacă se vor întâlni în această seară față în față cu Marian Iancu, oamenii care conduc Timișoara și județul Timiș au ales să îl înștiințeze în scris pe acesta despre un lucru pe care îl pun la cale de anul trecut.

Liderii partidelor politice din Timiș i-au trimis lui Marian Iancu un document prin care îl înștiințează că vor să preia acțiunile de la Poli.

Scrisoarea e semnată de Gheorghe Ciuhandu, Constantin Ostaficiuc, Nicolae Robu și Titu Bojin. Aceștia îl anunță pe patronul clubului de fotbal că vor negocia cu el preluarea clubului doar dacă acesta plătește datoriile pentru ca Poli să ia licența pentru următoarele două sezoane și că are la dispozitie două săptămâni pentru a derula aceste negocieri.

„Orice negociere porneste de la asigurarea indeplinirii conditiilor necesare de catre club in ceea ce priveste licentierea pentru sezoanele 2012 – 2013 si 2013 – 2014 a echipei de fotbal Politehnica Timisoara. In cazul in care aveti disponibilitatea in acest sens, va invitam la negocierea preluarii clubului, intr-un termen rezonabil (cel mult 10 zile) de la data primirii prezentei. Avand in vedere timpul scurt ramas pana la termenul de depounere a dosarului in vederea licentierii clubului, propunem ca termen de derulare a negocierilor o perioada de cel mult 14 zile de la data demararii acestora” – acesta este mesajul pe care autoritățile l-au transmis lui Iancu.

Șeful lui Poli se va întâlni astăzi cu politicienii și cu suporterii, întâlnire care ar urma să aibă ca efect, în cel mai bun caz, un acord privitor la startul negocierilor între Iancu și autorități.

Publicat: 06 Mar. 2012, 18:11 Actualizat: 06 Mar. 2012, 18:12 Campionat
Pe aceeași temă