CF Brăila, la un pas de desființare . Cârligea: „Noi am dat 250.000 de euro, am plătit datoriile vechi, iar autoritățile nu”

Mihai Andries 08 Dec. 2014, 13:02 Campionat
CF Brăila, la un pas de desființare**. Cârligea:

Principalul finanțator al clubului de fotbal din Brăila, Florin Cârligea, a spus, la Sport Total FM, că echipa se va desființa dacă nu se schimbă nimic în ceea ce privește atitudinea conducerii locale. Cârligea a dezvăluit că autoritățile brăilene nu au sprijinit clubul așa cum au promis, iar majoritatea banilor au venit din investițiile private, deși era vorba de un parteneriat public privat.

„Echipa se desființează, ne-au mințit foarte frumos, noi dăm 94 la sută din fonduri, nu 50 la sută cum am convenit”

„Inițial a fost vorba de un parteneriat public privat. Când s-a stabilit, jumătate din fonduri trebuiau să fie din privat și jumătate de la autoritățile locale. Nu s-a întâmplat acest lucru. Echipa se desființează. 94% din fonduri au fost aduse de noi. Avem o ședința extraordinară luni sau marți. Nu pot să înțeleg de ce înainte se putea și acum nu se poate. Nu se face nicio ilegalitate. Până acum s-au făcut o grămadă de ilegalități. Acum când nu se mai face niciuna, nu se mai poate. În orice țară civilizată, orice sport este sponsorizat și de autoritățile locale. Am fost mințit foarte frumos. Și eu, și colegii mei”. a explicat acesta

„Până acum s-au făcut o grămadă de ilegalități. Acum când nu se mai face niciuna, nu se mai poate”

„Cei din autoritățile locale au spus că vor contribui cu 49,99%. Până la ora actuală, am investit cam 250.000 euro. Forță să continuăm am putea avea, dar minciuna este o problema. Jucătorii nu au restanțe foarte mari, doar pe o lună. Noi am avut datorii la jucători încă din vechea conducere. Atunci, autoritățile locale puteau să pompeze bani cu nemiluita, fără alte probleme cu DNA. Acum e foarte greu să se mai poată”, a declarat Florin Cârligea, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Mihai Andries 08 Dec. 2014, 13:02 Campionat
Pe aceeași temă