Dani Iancu, luat de Niculescu la Mioveni

După ce s-a despărțit zilele trecute de Vâlcea, atacantul de bandă Daniel Iancu a semnat cu colega de serie CS Mioveni, unde a fost dorit de Claudiu Niculescu. După ce l-a luat din Zăvoi pe Edi Stoica, Claudiu Niculescu a anunțat transferul lui Dani Iancu la conferința de presă susținută după jocul CSM – Mioveni 0-0.

„Dani este un copil talentat, cât am fost la Vâlcea, cu mine a avut șansa să joace, nu meci de meci, dar am mare încredere în el, în curând, el va apărea pe teren, alături de băieți. E un copil talentat, care mi-a plăcut mult, e profesionist, își dorește mult să ajungă fotbalist, nu aveam cum să refuz asemenea oportunitate, când am aflat că a devenit jucător liber. Nu știu care sunt motivele pentru care nu a fost oprit la Vâlcea, eu m-am bucurat când am aflat că e jucător liber, l-am chemat și imediat s-a înțeles cu conducerea clubului” a anunțat Claudiu Niculescu.

După o accidentare suferită în finalul sezonului trecut, Dani Iancu (21 ani) nu a mai intrat în acest sezon vederile antrenorului Erik Lincar, iar conducerea clubului și tânărul jucător au ajuns la un consens pentru rezilierea contractului.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Pe aceeași temă