„Asupra mea n-a fost nicio presiune”

24 Sep. 2011, 19:20 Campionat

Aflată înaintea acestui etape pe poziție retrogradabilă, CSM Râmnicu Vâlcea a obținut azi primele puncte din acest sezon pe teren propriu după succesul cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. După o primă repriză în care căpitanul Mitu a fost în postura de vârf retras, în repriza secundă, managerul Laurențiu Tudor a folosit pentru prima dată în acest campionat o formulă cu doi atacanți veritabili și mutarea atât de așteptată de conducătorii clubului a dat și roade.

Gogoșoiu (foto) a adus victoria vâlcenilor în minutul 66, după o reușită de efect, atacantul adus de la Craiova fiind la cel de-al treilea meci consecutiv în care punctează.

„Cu toate că am luat cele trei puncte, nu sunt mulțumit, au fost greșeli personale, dar acum am avut și șansă. Sistemul cu două vârfuri este sau nu este o soluție, în funcție de adversarul care îl ai. Eu nu am simțit nicio presiune în această săptămână asupra mea, în fotbal, ca și în viață, se poate întâmpla orice. Sunt jucători tineri, cu care trebuie să avem răbdare, până la urmă nu o să mai facă greșeli.

Gogoșoiu își face datoria, el e atacant, trebuie să dea gol și reușește acest lucru, sperăm ca toți să-și facă treaba pe posturile lor” a spus managerul Laurențiu Tudor.

În tribună oficială din Zăvoi s-a aflat azi și Edi Iordănescu, unul dintre tehnicienii curtați săptămâna trecută de conducerea clubului vâlcean, dar succesul cu Chindia a readus liniștea la echipa pregătită de Laurențiu Tudor.

Articol scris de Adi Georgescu

24 Sep. 2011, 19:20 Campionat
Pe aceeași temă