ASU Politehnica va avea galerie la derby-ul cu UTA. Câte locuri primesc timișorenii și prețul biletelor de acces pe stadion la meciul de la Arad

Marius ANGHEL 01 May. 2019, 12:10 Campionat

Clubul UTA a dat publicității prețurile tichetelor de intrare pe stadionul „Motorul” la derby-ul Vestului cu ASU Politehnica, programat sâmbătă, de la ora 13:30. Mai mult, gruparea fanion a Aradului a anunțat că va deschide porțile arenei din Aradul Nou pentru 300 de suporteri ai lui echipei timișorene, cifră considerată rezonabilă pentru susținătorii de pe Bega. Aceștia absentaseră la ultimele două „ciocniri” cu „roș-albii” în județul vecin, cea din 2017, tot de pe „Motorul” și cea din primăvara lui 2018, de la Șiria. La această ultimă dispută, nu a luat parte nici galeria UTA-ei, în semn de solidaritate cu rivalii lor.

De această dată, însă, ambele „tifoserii” vor fi la locul lor, timișorenii fiind de acord și cu prețul biletului de intrare – 25 de lei.

„Anul trecut am dat și 30 de lei pe acel pachet, nu cred să fie probleme acum. Și, oricum, am mai plătit și sume mai mari de-a lungul timpului, cum a fost cazul meciului cu Bistrița, când am scos din buzunare câte 60 de lei. Important este că ne putem susține echipa într-un număr rezonabil. Am înțeles de la Jandarmerie că cele 300 de bilete oferite în primă instanță de clubul gazdă ar mai putea fi suplimentate cu 100 la fața locului, dar asta rămâne de văzut dacă va fi așa. Fiind primul meci pe „Motorul” pentru galeria noastră, suntem curioși și noi cum va ieși totul, pentru noi contează mult ca echipa să scoată ceva din această întâlnire. La situația din clasament, orice punct contează. Așadar, meciul cu UTA e important din toate punctele de vedere, sperăm ca și jucătorii noștri să înțeleagă foarte bine acest lucru și să evolueze în consecință”, a declarat, pentru Sport Arad, Sebastian Novovic, liderul peluzei „alb-violete”.

„Mihalcea” mai spune că galeria polistă va face, probabil, deplasarea la Arad cu trenul. E de așteptat ca forțele de ordine să-i oblige pe timișoreni să coboare la gara din Aradul Nou, nu ca acum doi ani de zile, când au mărșăluit prin tot orașul în drumul lor spre curtea de pe strada Constituției, de unde au încercat să se facă auziți de favoriți. Sectorul rezervat galeriilor formațiilor oaspete e situat în stânga tribunei oficiale și e lipsit de scaune.

Înainte de derby-ul de sâmbătă, UTA ocupă locul 8 în clasamentul ligii secunde, cu 44 de puncte, în timp ce poliștii sunt pe 13, cu 38 de puncte strânse, la trei lungimi de undă de Energeticianul, prima formație aflată sub linie și care retrogradează.

Prețul biletelor la meciul UTA – ASU Politehnica:

Bilet adulți UTA – ASU Poli: 25 de lei;

Acces pentru toate cele trei meciuri rămase de disputat pe teren propriu (UTA – Poli, UTA – Aerostar și UTA – Petrolul): 45 de lei;

Bilet copii UTA – ASU Poli: 5 lei;

– Abonamentele emise sunt valabile necondiționat

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Marius ANGHEL 01 May. 2019, 12:10 Campionat
Pe aceeași temă