ASU Politehnica și-a mărit și ea perioada de liber de la antrenamente. Octavian Benga: „Situația se schimbă de la o zi la alta.” Care e situația la Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 14:50 Campionat
ASU Politehnica și-a mărit și ea perioada de liber de la antrenamente.** Octavian Benga:

ASU Politehnica a stopat de vineri antrenamentele, după anunțul FRF de joi, că toate competițiile de fotbal și futsal din România sunt suspendate până cel puțin la finalul lunii martie. Inițial, jucătorii echipei timișorene au primit liber până luni, dar antrenorul Octavian Benga a decis să prelungească termenul, mai ales că nu mai au acces la spațiile de la Universitatea Politehnica.

Concret, bazele sportive ale Universității Politehnica din Timișoara, dar și căminele sunt închise. „Avem liber până miercuri, inclusiv, de vineri. Inițial, am zis până luni. Luni să fie la antrenamente. Dar situația se schimbă de la o zi la alta. Așteptăm și videoconferința UEFA și miercuri îi vom anunța pe jucători. Oricum, sunt căminele închise, bazele sportive, la fel”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul echipei ASU Poli, Octavian Benga.

Unii jucători ai ASU Poli stau la cămin. De duminică, în Timișoara s-au închis toate sălile de fitness și sunt interzise chiar și cursurile de balet, ca urmare a unei dispoziții date de autoritățile locale.

Fotbaliștii s-au dus în orașele lor natale

Cum au primit zile libere, jucătorii Politehnicii care nu sunt din cel mai vestic județ al țării au părăsit Timiș. „Din ce știu eu, majoritatea au plecat. Au mers imediat acasă, la familii. Își fac griji”, a mai precizat antrenorul Octavian Benga.

ASU Poli are un singur jucător din afara țării, pe mijlocașul Cristian Dros, care e din Republica Moldova.

În acest moment, după 24 de etape desfășurate în acest sezon, ASU Poli ocupă locul 11, cu 32 de puncte, la șapte puncte în spatele echipelor aflate pe pozițiile 2 și 3, CS Mioveni, respectiv Turris Oltul, și la opt peste Concordia Chiajna, ultima clasată în zona retrogradabilă.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 14:50 Campionat
Pe aceeași temă