ASU Politehnica pleacă și ea de pe „Dan Plătinișanu”, după ACS Poli și Ripensia. Situația în care echipa suporterilor și cea a lui Pelici revin pe cel mai mare stadion din Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 14:28 Campionat
ASU Politehnica pleacă și ea de pe
  • După ce au jucat toate meciurile oficiale din acest sezon pe stadionul „Dan Păltinișanu”, ASU Politehnica se întoarce, cel puțin pentru moment, pe arena Știința. Motivul oficial se leagă de data de 4 decembrie, zi de sărbătoare la Timișoara. În schimb, la mijlocul săptămânii viitoare, pe cel mai mare stadion din oraș va evolua Ripensia, cea care se mutase de la meciul din weekendul trecut în Ciarda roșie.

 

ASU Politehnica va juca ultimul meci de acasă din tur, cu Pandurii Târgu Jiu, pe stadionul Știința, sâmbătă, de la ora 14:00. Jocul nu e televizat, dar se dispută la ora respectivă, și nu la 11:00, la cererea fanilor. Cei de la club spun că vor juca pe arena din curtea Universității Politehnica Timișoara pentru că se apropie data de 4 decembrie, când se împlinesc 97 de ani de fotbal alb-violet în oraș.

„Astăzi avem o întâlnire după-masa când vom mai discuta. Deocamdată, pentru cele două meciuri de anul acesta am decis să revenim pe Știința”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul echipei, Marius Cociu.

Apoi, ASU Politehnica va juca miercuri, în deplasare, la Metaloglobus București, iar în prima etapă din retur va merge la Târgoviște, unde joacă pe 2 decembrie, de la ora 14:00, cu Chindia. Ultimul joc din acest an, din jurul datei de 8 decembrie, contând pentru a doua etapă din retur, va fi la Timișoara, cu Energeticianul.

Ripensia va reveni pe „Dan Păltinișanu”

După ce a jucat meciul cu CS Mioveni, terminat la egalitate, scor 1-1, pe arena Ciarda Roșie, Ripensia va reveni pe „Marele Oval”. Roș-galbenii pregătiți de Alexandru Pelici vor juca pe 28 noiembrie, de la ora 17:00, pe „Dan Păltinișanu” meciul cu SSC Farul, ultimul din tur. Jocul este televizat, acesta fiind și motivul pentru care se revine pe principalul stadion din oraș, la fel urmând să se întâmple și pe viitor.

Altfel, a treia echipă din Timișoara care e în competiția Ligii 2, ACS Poli, e prima dintre ele care a decis să nu-și mai desfășoare meciurile de pe teren propriu pe „Dan Păltinișanu”, ci s-a mutat pe arena Electrica, acolo unde își dispută și partidele care sunt alese de deținătorii drepturilor TV pentru a fi televizate.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă