ASU Politehnica nu s-a adaptat la condițiile de pe „Wembley Arena” și s-a ales cu nimic din meciul cu Sportul Snagov. Petruescu: „Trebuie să ne adunăm rapid”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 16 May. 2019, 12:20 Campionat
ASU Politehnica nu s-a adaptat la condițiile de pe
  • Sportul Snagov se menține între primele cinci echipe ale Ligii 2 și rămâne cu șanse matematice la locul 3, care duce la barajul pentru promovare, după succesul cu 2-0 obținut acasă, miercuri, cu ASU Politehnica, grație golurilor marcate pe final de joc de Ayoub Tazouti și Robert Elek. Bănățenii, prin vocea antrenorului Cosmin Petruescu, au precizat că au fost naivi în a se adapta la terenul nu tocmai grozav de pe arena comunală unde joacă echipa lui Eugen Trică, și asta i-a costat.

 

Snagovul a avut posesia în prima repriză, una lipsită de mari ocazii. În minutul 73, Ayoub Tazouti a marcat cu capul după o centrare la bara a doua. Ulterior, diferența a crescut în minutul 88. Robert Elek a șutat slab, dar suficient de plasat încât să păcălească apărarea alb-violetă și pe portarul Murariu. În prelungiri, Dragoș Cojocaru a tras în bara transversală, iar Timișoara s-a întors cu desaga goală acasă.

Antrenorul Cosmin Petruescu a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că echipa a avut o ocazie imensă la 0-0, iar succesul l-a obținut echipa care s-a adaptat mai bine la condițiile de joc de pe „Wembley Arena” Ghermănești, așa cum o alintă Trică.

„O partidă echilibrată, în care echipa care s-a adaptat mai bine și mai repede la condițile de joc și-a adjudecat cele trei puncte. Un meci de luptă, un meci de angajament. Sunt dezamăgit de faptul că am avut și noi o ocazie imensă la 0-0. Poate, dacă am fi deschis scorul, cu siguranță altul era rezultatul final. Dar, una peste alta, trebuie să ne adunăm rapid și să ne concentrăm toate energiile și forțele pentru următorul joc, la mai puțin de 72 de ore, cu CS Balotești”, a precizat Petruescu.

Cu 42 de puncte, ASU Politehnica a căzut pe locul 13 și sâmbătă primește vizita Baloteștiului. Ultima poziție retrogradabilă, ocupată acum de Pandurii, are 38 de puncte. Snagovul rămâne pe locul 5, cu 67 de puncte, și are următorul meci abia marți, de la 20:30, pe terneul lui „U” Cluj.

SPORTUL SNAGOV – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA     2-0
Ayoub Tazouti 73′, Robert Elek 88′

Târnovanu – Gîț, I. Șerban, Fl. Ilie (cpt.), Bg. Stancu – Tazouti (L. Ion 90′), Safsaf (Huiban 66′), Liv. Gheorghe, Buia – Dănălache, Elek (Laur. Manole 90+3′)
Rezerve neutilizate: Andr. Marinescu – V. Lică, Al. Ioniță, Borțoneanu
Antrenor: Eugen Trică

Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Dr. Cojocaru – Vidrăsan (F. Trip 79′), A. Ignea, Dros, Schieb (Alin Manea 56′) – Cr. Ene (Mih. Ene 59′), I. Plămadă
Rezerve neutilizate: Borbei – Motreanu, Cherecheș, Coadă
Antrenor: Cosmin Petruescu

Stadion: Voința (Ghermănești – Ilfov); Arbitru: Bogdan Ionuț Anghelinei (Galați); Asistenți: George Bogdan Duță și Damian Antal (ambii din Bacău); Rezervă: Ionuț Cătălin Ilie (București). Observatori: Gheorghe Moise (București) și Traian Marcu (Sibiu).

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 16 May. 2019, 12:20 Campionat
Pe aceeași temă