ASU Poli se mută pentru câteva zile la Snagov, pentru jocurile cu Metaloglobus și Balotești. Antonio Foale: „În tur, Zeița Fortuna a fost de partea lor”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2018, 12:37 Campionat
ASU Poli se mută pentru câteva zile la Snagov, pentru jocurile cu Metaloglobus și Balotești.** Antonio Foale:

„Băieții în ghete” de la ASU Politehnica Timișoara au plecat spre București și vor rămână până sâmbătă, inclusiv, în zona Capitalei. Miercuri joacă la Metaloglobus București meciul programat inițial pe 10 martie, când toată etapa a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă. Ulterior, sâmbătă, alb-violeții au meci pe terenul celor de la CS Balotești. Clubul vizează două victorii în aceste deplasări.

Primul meci va fi unul cu nou-promovata din București. În tur, când bănățenii trecuseră prin multe schimbări de lot, Metaloglobus a câștigat cu 2-0 la Timișoara. Antonio Foale consideră că a fost un rezultat norocos pentru Metaloglobus și a explicat că după joc, el și elevii săi vor rămâne în pregătiri la Snagov.

„Începând de luni ne pregătim pentru fiecare joc. E un meci ca fiecare meci din etapă, la care mergem și facem tot posibilul să câștigăm. În tur, eu zic că a fost Zeița Fortuna de partea lor. Și norocul, ca și ghinionul, nu poate să dureze o veșnicie. Vom rămâne la Snagov, vom pleca marți după antrenament. Ni s-a asigurat teren de antrenament și vom merge sâmbătă dimineața la Balotești”, a precizat Foale după meciul pierdut cu 1-0 cu Hermannstadt.

6 puncte din cele două deplasări

ASU Poli are o perioadă aglomerată, mai ales că a jucat duminică. Fotbalistul Vasile Nicolae, care a avut patru ocazii în meciul cu sibienii, consideră că refacerea nu este o problemă. De asemenea, fiind vorba de două jocuri cu echipele de pe locurile 14 și 17, jucătorul e optimist că Poli poate lua maximum de puncte.

„Sperăm să câștigăm, să spargeam gheața și să venim bucuroși acasă, pentru că e o săptămână foarte grea. Avem timp de refacere, vom merge la bazin, sperăm să fie bine. Normal, ne gândim la 6 puncte. Tratăm fiecare meci ca atare”, a spus jucătorul poreclit „Ciubuc”.

ASU Poli se află pe locul 7, cu 38 de puncte, înaintea celor două meciuri din această săptămână. Metaloglobus e pe locul 14, cu 27 de puncte. Meciul direct are loc miercuri, de la ora 15:00. Jocul cu CS Balotești îl dispută sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 27 Mar. 2018, 12:37 Campionat
Pe aceeași temă