ASU Poli primește vizita celor de la Metaloglobus în intermediară. Mugur Gușatu are o părere bună despre echipa lui Măldărășanu: „Este între primele trei din Liga 2”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Oct. 2019, 15:55 Campionat
ASU Poli primește vizita celor de la Metaloglobus în intermediară.** Mugur Gușatu are o părere bună despre echipa lui Măldărășanu:

În runda intermediară, ASU Politehnica o va întâlni, miercuri, de la ora 15:00, pe Metaloglobus București, formație care runda trecută a învins liderul Ligii 2, Turris-Oltul Turnu Măgurele (scor 1-0). Mugur Gușatu știe că partida va fi una foarte dificilă și a lăudat jocul adversarilor, unde principalele „viori” sunt frații Herea. La timișoreni va lipsi Cristian Scutaru, ceea ce poate să conteze mult în apărare într-un astfel de joc.

ASU Poli nu a jucat în ultima etapă, în weekendul trecut, deoarece și-a amânat deplasare de la Buzău, deoarece i-a avut convocați la naționalele de juniori pe Călin Popescu și Alex Borbei. La naționala de seniori a Moldovei a activat și Cristian Dros, care revine abia miercuri la Timișoara și nu va fi în lot.

Cristian Scutaru va fi suspendat pentru că a ajuns la patru cartonașe. Sâmbătă, echipa a făcut un joc-școală pentru a rămâne în formă. „Vom vedea dacă este un dezavantaj sau avantaj că nu am jucat. Noi am făcut două reprize de 30 de minute, între noi. Altceva am urmărit la acest meci”, a declarat Mugur Gușatu pentru Liga2.ro.

„Metaloglobus, în primele trei echipe din Liga 2”

Antrenorul polist spune că pe el nu l-a surprins deloc faptul că Metaloglobus a învins liderul Turris. „Pentru mine nu este o surpriză. Metaloglobus are jucători cu experiență, este o echipă foarte bună. Din punct de vedere al calității jocului, este între primele trei echipe din Liga 2”, a explica Gușatu.

Mugur Gușatu știe că frații Herea, Ovidiu și Claudiu, sunt cei cu execuții decisive la formația bucureșteană. „Frații Herea și-au pus amprenta asupra jocului echipei și, prin goluri marcate, asupra poziției echipei în clasament”, a mai spus antrenorul lui Poli.

Ovidiu Herea are 8 goluri marcate sezonul acesta, la egalitate cu Valentin Buhăcianu și Valentin Alexandru în vârful clasamentul golgheterilor Ligii 2.

Înaintea desfășurării etapei a 12-a a Ligii 2, prima intermediară a sezonului, Metaloglobus ocupă locul 5 în clasament, cu 18 puncte, fără să fi avut vreun meci amânat până acum. ASU Poli e pe locul 12, cu 12 puncte, dar are un joc mai puțin disputat. Partida dintre cele două echipe are loc miercuri, de la ora 15:00, pe arene Știința din Timișoara.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Oct. 2019, 15:55 Campionat
Pe aceeași temă