ASU Poli, precaută înainte de întâlnirea cu Pandurii: „Nu putem juca la risc”. Ce spune antrenorul despre plecarea lui Sorescu la Dinamo

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 17:22 Campionat
ASU Poli, precaută înainte de întâlnirea cu Pandurii:
  • După meciul cu UTA terminat cu scandal marți, la Șiria, ASU Politehnica primește, sâmbătă, de la ora 17:00, vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.
  • Timișorenii sunt precauți, deoarece joacă împotriva unei echipe aflate în suferință, care mai are mici speranțe că va reuși să evite retrogradarea.
  • După evenimentele de marți, jucătorii alb-violeți spun că și-au revenit, iar Antonio Foale nu crede că suporterii vor fi nemulțumiți că Deian Sorescu a semnat cu Dinamo pe patru ani.

 

Antonio Foale cere concentrare maximă de la echipă. Cornel Predescu e accidentat, iar Radu Motreanu va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Adversarul nostru este un adversar greu, cu jucători tineri, care vor să se remarce. Pentru acest fapt, noi am reușit zilele acestea să ne pregătim să îi montăm pe băieți și să fim pregătiți pentru jocul de mâine 100 la sută. Fiind și deplasare, ei joacă ori, ori. Că pierd, sau câștigă. Noi trebuie să câștigăm jocul și câștigăm punctele. Nu putem juca la risc, trebuie să ne facem treaba cum trebuie și să luăm la final cele trei puncte”, a spus antrenorul.

Foale nu-și face griji că Sorescu va fi huiduit

Deian Sorescu a semnat pe patru ani la Dinamo. Antonio Foale e de părere că suporterii nu își vor manifesta antipatia, chiar dacă mutarea a fost deja anunțată. „Nu aș crede că Sorescu va fi huiduit. Și-a făcut treaba trup și suflet pentru echipă. Suporterii noștri sunt adevărați și chiar toți ne mândrim când dăm un jucător la un nivel superior în țară sau peste hotare”, a mai spus Foale.

Jucătorii au uitat meciul cu UTA

Dănuț Bilia, cel care a purtat de câteva ori banderola de căpitan, spune că derby-ul cu UTA a fost deja uitat. „Va fi un meci greu, pentru că Pandurii Târgu Jiu sunt la subsolul clasamentului. E o echipă care are mare nevoie de puncte și probabil vor fi foarte motivați. De asta cred că va fi un meci greu pe care sper să îl câștigăm cu ajutorul publicului. Trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat. Acesta ne este meseria. Ce a fost e istorie, din păcate tot ce s-a întâmplat e urât”, a spus Bilia, care dorește să rămână și anul viitor la echipa suporterilor.

Ionuț Plămadă e și el de părere că „pandurii” vor fi periculoși. „Mâine avem un meci greu cu Pandurii. E o echipă tânără, cu foame de puncte, aflată în subsolul clasamentului. Cu cât trec etapele au mai mare nevoie de puncte, noi sperăm să adăugăm cele trei puncte în tolba noastră. Sperăm să ne situăm cât mai bine în clasament. Echipele care sunt într-o situație disperată. Nu mai au nimic de pierdut și sunt foarte periculoși. Mai ales că sunt mulți jucători tineri care joacă din elan și care vor să prindă un transfer în perioada de vară”, a spus Plămadă.

ASU Poli e momentan pe locul 7, cu 47 de puncte, dar ar putea pierde trei după retragerea de pe teren de la Șiria. Pandurii se află pe locul 18, cu 30 de puncte. Meciul dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Știința.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 17:22 Campionat
Pe aceeași temă